Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsaade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisindeki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

-Yasak Olan Haber Kaynakları-

-Transfer Güvenilirlik Rehberi-

Abi eğer Marvelvari bir süpergücün yoksa rakibin içinden geçemezsin. Ya da hayalet olman lazım. Ben benzetme, mecaz, abartı falan yapmıyorum, bildiğin topu düz şekilde karşısında pozisyon almış rakibinin üstüne sürüp, üstüne doğru koşarak geçmeye çalışıyordu... Amerikan futbolunda yapabilirsin belki onu...
onu söylediğim gibi dar alan hakimiyeti muazzamdı önceden şimdi o hakimiyet yok ince dokunuş yapamıyor topa ondan çalım atamıyor.Ben ilk kendisini rm maçında izlemiştim kaç sene önce hatırlamıyorum da şoklar içinde kalmıştım o zamanlar.O boyla bu dripling,teknik,dar alan becerisi , sürekli dikine gitme falan dedim bu ne böyle ama sonra çok sakatlandı bir de kafa da yok işte.Yoksa yine o fizik,şut ve bitiricilikle o vaad ettiği 120mlik oyuncu olamaz ama yine üst seviye bir oyuncu olabilirdi.Sorununu da söyledim o kendini hala o 120m potansiyelli oyuncu sanıyor

bomba isteriz

Ekran görüntüsü_4-7-2025_23150_x.com.webp

Guessand'a yonelmeliyiz. Osimhene çok benziyor. Gayet kaliteli forvet. Çok genç elimizden yüksek paraya çıkartiriz.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maxinin 15 alması çok normal. Zaten Araplardan min 15-20 almasa oraya gitmezdi. Türkiye'ye geliyorsa aynı ücreti alacak. Yalnız bu yalı çocuğunda ne bitmez para varmış arkadaş

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklam alınır şikeci dopingli fener

onu söylediğim gibi dar alan hakimiyeti muazzamdı önceden şimdi o hakimiyet yok ince dokunuş yapamıyor topa ondan çalım atamıyor.Ben ilk kendisini rm maçında izlemiştim kaç sene önce hatırlamıyorum da şoklar içinde kalmıştım o zamanlar.O boyla bu dripling,teknik,dar alan becerisi , sürekli dikine gitme falan dedim bu ne böyle ama sonra çok sakatlandı bir de kafa da yok işte.Yoksa yine o fizik,şut ve bitiricilikle o vaad ettiği 120mlik oyuncu olamaz ama yine üst seviye bir oyuncu olabilirdi.Sorununu da söyledim o kendini hala o 120m potansiyelli oyuncu sanıyor

Genel analizinde haklısın muhtemelen zaten, yani normalde profesyonel futbolcunun en kazması ve en alt ligde oynayanı bile o şekilde çalım atmayı denemez mantıken ama dediğin gibi ince dokunuşları tamamen kaybolmuş herhalde... Topu hafif yandan dürttüğünü sanarken dümdüz rakibe doğru sürüyor istemeden, o yüzden bende öyle bir izlenim oluşuyor olsa gerek...

İlk sayfa.

Ön saflardan yerimizi alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt