Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya senin gibi yönetimin. Aciklama yap pesindeyiz de, olmadi TRANSFER ACIKLA

Hakan Çalhanoğlu büyük oyuncu. En azından İtalya ligi için öyle. Oradaki taktiksel bütünlük Hakan'ı çok değerli bir oyuncu yapıyor. 6 numarada yapabildi sadece bunu.

Ancak bize gelmesini kesinlikle istemiyorum. Bizim orta sahamızım mevcut düzeni gayet iyi. Neden bozalım ki? Hakan'ın oraya gelmesi upgrade etmek olmuyor. Sara'nın yerine hiç olmaz çünkü Hakan 10 numarada deyim yerindeyse yokları oynuyor. Yani bu gereksiz maliyete kesinlikle hayır diyorum.

Ancak İlkay'a olumlu bakıyorum. İlk 11 garantisi istemezse gelebilir. Çünkü seti daha iyi oynar ve daha skorer. Maliyeti çok daha düşük olacak. Ve kaç yaşında olursa olsun Hakan'dan daha iyi oyuncu.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel analizinde haklısın muhtemelen zaten, yani normalde profesyonel futbolcunun en kazması ve en alt ligde oynayanı bile o şekilde çalım atmayı denemez mantıken ama dediğin gibi ince dokunuşları tamamen kaybolmuş herhalde... Topu hafif yandan dürttüğünü sanarken dümdüz rakibe doğru sürüyor istemeden, o yüzden bende öyle bir izlenim oluşuyor olsa gerek...
beyinle ayaklar senkronize değil artık üstad ama işte kendisinde öyle sıkıntılı bir kafa var ki bunu çözemiyor bile.Elbet sen de izlemişsindir zaten de ben bile o zamanları pek hatırlamıyorum uzun süre oldu unutuyor insan ama eğer en kötü 17-18'de bunun birkaç kesitini izlesen daha rahat görürsün aslında demek istediklerimi.Bazı özelliklerini artık fiziksel olarak kaybedince diğer iyi olanların üstüne gidersin ama bunda o da yok.Gasperini ve Palladino bile düzeltemedi zaten bunu ki bunların ikisi de aslında dediğim şekilde kullanmaya çalıştı kendisini.
O yüzden kendisi dışında kimse yardım edemez Zaniolo'ya bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt