Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Şu anda Maximin konusunda tek canlı yayın açan Eski açık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyinle ayaklar senkronize değil artık üstad ama işte kendisinde öyle sıkıntılı bir kafa var ki bunu çözemiyor bile.Elbet sen de izlemişsindir zaten de ben bile o zamanları pek hatırlamıyorum uzun süre oldu unutuyor insan ama eğer en kötü 17-18'de bunun birkaç kesitini izlesen daha rahat görürsün aslında demek istediklerimi.Bazı özelliklerini artık fiziksel olarak kaybedince diğer iyi olanların üstüne gidersin ama bunda o da yok.Gasperini ve Palladino bile düzeltemedi zaten bunu ki bunların ikisi de aslında dediğim şekilde kullanmaya çalıştı kendisini.
O yüzden kendisi dışında kimse yardım edemez Zaniolo'ya bu saatten sonra
Doğru İcardi gelecekBu konuda dünyaca ünlü bi golcü gelecek
Dzeko muBu konuda dünyaca ünlü bi golcü gelecek
Guessand çok iyi oyuncu çok. Osimhen olmazsa kesin yönelmeliyiz umarım fenere gitmez.
Bir de hayretle okuduk diyor k… tescilli sikeci dopingci kulübüfebe açıklamasıyla resmen kabül etmiş tedavi medavi ayağına doping yaptığını
buda sarı sac kolpası gibi gökhanım pek akıllıca gelmedifenerbahçeli bazı futbolcular, uzun süreyle maçlara kollarında alçıyla çıkmıştılar. Bunlar boksör değil. Hepsi aynı anda düşmüşte olamaz. kollara taktıkları bant, alçı gibi şeylerin doping testlerine engel olabileceği bilgisine uluaşıldı. O alçıların altlarında ne vardı ??? Bu olay derin soruşturma gerekiyor. Uefa konuya müdahil olacak.
Tescilli şikeci️
Tescilli ırkçı️
Tescilli dopingçi️
Boşuna fbtö demiyoruz