Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus muhabbeti yalan dolan.
Artik inanmazsınız ins.
Juventus muhabbeti yalan değilde nabız yokladılar.Tuttosport Juveye en yakın olan gazete Osimhen için 1 numaralı hedef diye yazıyordu ancak Osimheni alacak güçleri olduğunu sanmıyorum Vlahovici bile serbest bırakmanın pesindeler mali anlamda zorlanıyorlar.

🚨 fenerbahçeli bazı futbolcular, uzun süreyle maçlara kollarında alçıyla çıkmıştılar. Bunlar boksör değil. Hepsi aynı anda düşmüşte olamaz. kollara taktıkları bant, alçı gibi şeylerin doping testlerine engel olabileceği bilgisine uluaşıldı. O alçıların altlarında ne vardı ??? Bu olay derin soruşturma gerekiyor. Uefa konuya müdahil olacak.
Duran top organizasyonlarında hepsi aynı anda ceza sahası içinde penaltı almak için düşüyorlar ya belki orada bileklerini sakatlamış olabilirler. (Yersen)

3 temmuzdan sonra şimdi de 4 temmuzla başlayan süreç geliyor

Tansel: "Sara ve Perri inanılmaz yakın arkadaşlarmış günde en az 1 kez facetime üzerinde görüşüyorlarmış."

ifbnin itliğinin deşifre olması
Yani evet ama osimhenin verdiği beğeniler bence mevzu
İlk cemreler düşmüş 25 hazirandaki yeniay sonrasi
Bakalım 10 temmuz öncesi ve sonrası ne olacak..çünkü karar verme aşamasına geldi dolunay sonuçtur

Tıpkı 11 haziranda al hilal işinin netlesmesi gibi

Brescia nın lisansı iptal olmuş. İşe yarar topçuları var mı acaba?

Bu maximin 2023 yazında bize istediğim kadar delikanliymis.keske direkt newcastledan alsaydık arabistana gitmeden.arabistan bozdu onu baya

Eren Elmalı şampiyonlar ligi maçları sonunda ( sakatlık falan olmazsa) en az 30 milyon euro ya ingiltere ye gider yazın bunu bi kenara

Safkan bi kanat.. ben üzerine kata kata gideceğine inanıyorum

Perri iyi kaleci ama daha çizgi kalecisi ayağı da bir Petrovic kadar falan iyi değil. 12 civarına falan gelecekse olur ama 20 falan hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt