Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haziran sonu degil miydi TFF mali kurul bilmemne tatavalari yav?

Orda secime gidilir edilir muhabbeti vardi- yalan oldu heralde temmuza girdik 1 ay var lige.

Lemina Kaan Torreira Sara Hako

üst seviye 1 orta saha hattı.

orta saha her şeydir

Lemina Kaan Torreira Sara Hako

üst seviye 1 orta saha hattı.

orta saha her şeydir
Durust olayim Ilkay ismine daha sicak bakardim kagit uzerinde-daha iyi kilit aciyor ve daha ust duzey deneyimi var (milli takim dahil) diyebilirdim. Ama sakiz gibi uzayip sonunda kalicam diyecekti(ki dedi galiba) ama Sara'nin da kenara itilmesine sicak bakmazdim. Hala epey umitliyim sara'dan

Hakanda avantaj adam tam 6-8 oyuncusu. Tek derdim verecegimiz para ne olacak.

2. Ligde belki oynamayi istemez. Southampton'de gecen sene cok asiri bonservis ödemeden almis diye, normal bir rakam isteyebilir. Bu herif bizde is yapmaz mi? Üstüne belki Japon marketine girme firsati yaratbilir.

Geçen sene Southampton'a transfer olduğu dönemde en çok istediğim 2 sağ bekten biriydi J.Tchatchoua ile birlikte

Biz Jelert'e 9 milyon € ödediğimiz dönemde o zaten çoktan 7 milyon € bedelle EPL'nin yolunu tutmuştu

Hadi gelecekler listesinde biten bir sey yokta.

Gideceklerde de hic on gorusmelerle cat diye sonuc yok mu?

Osi den sonra Hakana verilebilecek bons kalmaz yaw, Osi olmazsa diye bakılıyordur
Bence para derdimiz o derece yok hatta 6 milyar (140 m euro kabaca galiba) gibi harcama limiti aciklandi(gerci tabi o kadar harcama yapilmamalida)

Burdaki falso bana gore butce ayarlamasi yapip her senaryoyu ayri yurutememeleri.

Su an transferden ziyade florya isini daha cok merak ediyorum ben.

Gecen sene kongre ne zamandi, imza alindi yetki verildi? 1 yil izinleri vardi cunku. 11 ay yatip 1 ayda oldu bittiye geliyor bence o is zatende- cok fazla vakit yok o konuda da resmiyet icin sanki. 13u diye aklimda kaldi ama atiyirda olabilirm

Son düzenleme:
Dünkü idmana bakarsak, İstanbul’a gelmez dediğimiz Zaniolo bile idmana çıktıysa durum iç açıcı değil demek ki…
Gonlum istiyorki gaza gelsin, o zaman takimda kalsin bile isterim ama o mantalitede olmadigini bildigimzi icin...

Takilir gider gene italyaya muhtemelen o

Gonlum istiyorki gaza gelsin, o zaman takimda kalsin bile isterim ama o mantalitede olmadigini bildigimzi icin...

Takilir gider gene italyaya muhtemelen o
Valla ben bütün lafları ettim aşağılamaları yaptım. Keşke adam olsa oynasa tükürdüğümü yalatsa bana. Eldeki elma daldaki elmadan iyidir lafı vardır da bizim elimizdeki çürük olabilir ondan korkuyorum…

Valla ben bütün lafları ettim aşağılamaları yaptım. Keşke adam olsa oynasa tükürdüğümü yalatsa bana. Eldeki elma daldaki elmadan iyidir lafı vardır da bizim elimizdeki çürük olabilir ondan korkuyorum…
Aslinda ok performans verse inter hakan ile takasta bile isteyebilirdi bir formulle.O da yokki..

Yani buyuk konusmayayim ama o tercih kendisini hic bir sekilde tatmin etmez. Saha ici /saha disi/maas. Inandirici gelmiyor o gundem. Taraftari istiyordur tabide...

Ben iyle bakiyorum. Man u medyasida dillendirmeyi cok seviyor bir suru adami. Ingilterede podcast diye baksan 500000 tane man utd podcasti youtube u cikar ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt