Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağustosa kalırsa biz osiden vazgeçeriZ

Sonra bir bakmışsın fenere gitmiş son anda olur mu olur bekleyecek durumumuz yok tabii
Yonetim Osi'den vazgecmesi durumuna gelmesi icin aninda X ismi hazirda tutacak pozisyonda olmali. Sanmiyorum.

Gunun sonund " osi ok dedi ama biz farkli yone gittik/almadik" senaryosundan korkuyorlardir

Osi kararını bir an önce vermeli, çünkü bu sene erkenden formumuzu yakalayıp şampiyonlar liginde estirmemiz lazım. Onu aylarca bekleyemeyiz, Vlahovic'i yoklamak lazım seneye kontratı bitiyor, 20-30 arası bir bedelle katalım kadroya

Kaleciyi falan geçtim de hakan+osi bile yaptığımız anda guncel kadrolarda fbnin bize yetişmesi için bonservise minimum 200 milyon euro harcaması ve hepsini de isabet ettirmesi lazım transferleri.Hakan+Osi olduğu an aradaki kadro kalitesi 3 katına çıkar

Osi kararını bir an önce vermeli, çünkü bu sene erkenden formumuzu yakalayıp şampiyonlar liginde estirmemiz lazım. Onu aylarca bekleyemeyiz, Vlahovic'i yoklamak lazım seneye kontratı bitiyor, 20-30 arası bir bedelle katalım kadroya

Vlahoviçten aşırı Zaniolo vibe alıyorum. Parladı ve söndü maalesef mentali sıkıntılı başımıza bela olur.

Ona 30 buna 15 degil de fiyatı 3 olan genc adamlara gidelim. Yönetim ve hoca çekinmeden boyle isimleri de kadroya katsın

Bu herif sağ beke evrilemez mi?
Sanmam ya

Angelino'nun dusuk seviyesi Kohn. Bizim hoca kullanamiyor boyle adami , seviodum ama tam tutmadi oda.

Sagda eger yabanci yollayacaksak Jelert yerine Franko yu yollardim. Hayal kirikligi otesi. He ama parasal olarak iyi teklif varsa jelerti yollayacagiz gibi duruyor

Vlahoviçten aşırı Zaniolo vibe alıyorum. Parladı ve söndü maalesef mentali sıkıntılı başımıza bela olur.
Sanmıyorum sırp topçular disiplinli olur genellikle, tabiki Osimhen kadar olmaz ama koskoca Galatasaray'da bu kadar bekletilmez kardeşim, Osimhen versin kararını bir an önce.

Sanmam ya

Angelino'nun dusuk seviyesi Kohn. Bizim hoca kullanamiyor boyle adami , seviodum ama tam tutmadi oda.

Sagda eger yabanci yollayacaksak Jelert yerine Franko yu yollardim. Hayal kirikligi otesi. He ama parasal olarak iyi teklif varsa jelerti yollayacagiz gibi duruyor
Bizimki bir umut işte… :)

Osimhen işi 10 güne kadar belli olur bence. Avrupa’daki kulüplerde sezonu açıyor, napoli’de kadro dışı. Geçen sezonda ağustos başında kadro dışı kalmıştı diye hatırlıyorum

Osimhen gibi profesyonel bir futbolcu üst üste 2 sezon yaz kampını kaçırmak istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt