- 3 Haziran 2015
- 56.806
- 65.939
- 4.143
Yeni transfer
Yamuk Föhn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni transfer
Şunlardan 1-2 sini kayseriye verip Gökhanı alsak.Sağ bekimiz yok arkadaş.Ona bile yaramıyormu bu oyuncular.Sağ bek yok.Sağ bek yok.Sağ bek yok.Morata bonservis kazandirarak gidiyor sanirim
Zaniolo - En az 12 milyon
Nelsson - En az 7 milyon
Jelert - En az 7 milyon
Frankowski - En az 5 milyon
Cuesta - En az 4 milyon
Köhn - En az 4 milyon
Demir - En az 3 milyon
Morata - En az 3 milyon
En az totalde 45 milyon euro gelir elde etmemiz lazim buradan
Bu Hakan denen oyuncu bizim oyun stilimizle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir oyuncu.5 sene önceydi o.
üstelik biz aldigimiz dönem Leverkusen'e zaten hic bir faydasi yoktu. Bitik bir Demirbay aldik biz.
Hakan daha yeni CL finali oynadi.
Sara var.Keyfi gelirse 3 ay falan oynuyor işteHakanı istemeyenlerin kadrosunda caiesedo rodri falan var sanırım
Biz 100bin euro cikacagiz onlar 24m 900bin euro inecek15 milyonla 40 milyonun arası nasıl bulunacak kardeşim
Bizimkisi zor olan kısımmışBiz 100bin euro cikacagiz onlar 24m 900bin euro inecek
Valla ben realin yerinde olsam hakanı alırım neticede şuanda krosun ikamesi olabilecek yegane topçu ki real köpek gibi kross ikamesi ariyorSara var.Keyfi gelirse 3 ay falan oynuyor işte
Morata bonservis kazandirarak gidiyor sanirim
Zaniolo - En az 12 milyon
Nelsson - En az 7 milyon
Jelert - En az 7 milyon
Frankowski - En az 5 milyon
Cuesta - En az 4 milyon
Köhn - En az 4 milyon
Demir - En az 3 milyon
Morata - En az 3 milyon
En az totalde 45 milyon euro gelir elde etmemiz lazim buradan
Bu ne? Hakanin yerine leipzigin cocugan 50 mi verwlimHakan maliyetine genç mesela Gustavo SA,kaçırmasaydık Buturina COmoya gitti. Daha çıkar .Leipzig'in 50 milyon verdiği çocuk .
Kroos ikamesi derken ,Kroosun sertliğinin savunmasının ne kadarı Hakanda mevcut birde onu söylermisin sana zahmet?Valla ben realin yerinde olsam hakanı alırım neticede şuanda krosun ikamesi olabilecek yegane topçu ki real köpek gibi kross ikamesi ariyor
Selçuk yulankm yerine aday 2 kişi var biri adnan akbaba denen özürlü diğerine andrapozdaki tur gay ve işin acı tarafı ikiside sözde bejekeliAli sami alkış ne şerefsiz bi herifmis lan.rahmet selcuk yula kadar itici
Hayır tabiiki .O tarz bir oyuncuya verelim örneği idi o yazı.Sende anladında Hakan'a zeval gelmesin diye çarpıtıyorsun.Hakan 40 ise o çocuk 50 olmuş çokmu???Bu ne? Hakanin yerine leipzigin cocugan 50 mi verwlim![]()
Ya yaşarken ne olduğu belli birine neyse onu söyleyeceksin.ölmesi biseyi değiştirmiyorÖlmüş adamın arkasından konuşmak günah ama ben ömrü hayatında selcuk Yula gibisini.gormedim.simdi nurizade denen şeref yoksununu bile az kalır selcuk yulanin Galatasaray düşmanlığı konusunda