Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimbomun çocuğuna 15 vermeyelim

leipzigin çocuğuna 50 verelim

utanıyorum galatasaraylı olmaktan utanıyorum
Leipzig çocuğu değil PSG çocuğu bu 1.
Cimbom çocuğu derken ??
Bu konudan utanma yaşadığımız zamanda okadar çok utanılacak hadise olay varki bunlar 100 altı kalır.Başka şeylere utan.Lazım olur sakla utanma hakkını.

Hayır tabiiki .O tarz bir oyuncuya verelim örneği idi o yazı.Sende anladında Hakan'a zeval gelmesin diye çarpıtıyorsun.Hakan 40 ise o çocuk 50 olmuş çokmu???
Yav hakana kim 40 verir rts sende yani. Bu yasinda avrupadan en fazla 15-20 veren cikar. Araplar belki 30 verir bonsuna. Inter hayal alameinde yasiyor

Inter Ter Stegen‘i istiyormus

Bize de Sommer düsecek galiba
Nasıl olur ya? Son CL finalisti, Serie A ikincisi milyar euro'luk takım İnter, hatalarından 1.5 saatlik video yapılan ama o videoya ayıp olmasın diye gerçek hataları bile konmayan Ter Stegen'i mi istiyormuş? :d

Bu Fb neden hala John Duran'ı açıklamıyor? 1 hafta oldu herif neredeyse ülkeye geleli. İlginç bir durum. (Açıklandıysa ve ben kaçırdıysam k. bakmayıng).

Nasıl olur ya? Son CL finalisti, Serie A ikincisi milyar euro'luk takım İnter, hatalarından 1.5 saatlik video yapılan ama o videoya ayıp olmasın diye gerçek hataları bile konmayan Ter Stegen'i mi istiyormuş? :d
Inter zaten inzaghi gidince bitti artık.O kadroyla final oynayıp lig alan adamı yolladılar o yüzden 37 yaşında finalist kaleciyi gönderip sakat adamı alip yukseltme yaptiklarini dusunmeleri absürt değil

GvF5Ko6WQAEXoym

1-Hala ücrette anlaşamadılar
2-Kulübü evrakları tamamlayamadı.
İkisinden biri diyorsunuz. Sanırım sizin tahmininiz.

Peki ücrette anlaşmadan ne diye adamı ülkeye getirirler ki?

Garip garip işler. Valla çok acayip bir yönetimi var şu fb'in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt