Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.205
- 10.554
- 1.303
Ne 10u la kafayı mı yediniz? Galatasaraylıysa gelsin 3.5-4e oynasın 10 neymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet benim aklıma böyle bir manipülasyon geliyor.7 milyon deseler tepki olacak basın yoluyla 10,9,8 , kapta 7 olunca oooo iyiymiş, güzel taktik , öğreniyorlar bu işi
Bütün transferlerde bu taktik uygulanıyor bu arada. Osimhen'in 25'i de aynı şey.7 milyon deseler tepki olacak basın yoluyla 10,9,8 , kapta 7 olunca oooo iyiymiş, güzel taktik , öğreniyorlar bu işi
Ağzına sağlık.Aynı düşünüyoruz kesinlikle.Baba bedavada olsa bana göre almamalıyız. İhtiyacımız yok. Lemina Sara ya da Torreira önüne asist ve gol katkısı yüksek bir 10 numara almamız lazım.
İnşallah biz ilgileniyoruzdur ve bize gelirİnter, Marc André ter Stegen ile ilgilenmiyor. Ne Barcelona ne de ter Stegen'in temsilcisi ile kesinlikle bir iletişim olmadı. (Fabrizio Romano)
Bence ortasaha defans blok boşluklarımızdan gereksiz bir sürü maç kaybettik.Şimdi tam oturtmaya çalışırken yeniden bozacağız tek derdim o.Hakan 10 numara oynar çok ta iyi oynar diyorsan ok.Ama orta saha olmaz .Çünkü Toreira Lemina var.Onu demek istiyorum.Diziliş biraz boş iş. Zaten sahada rakip ne oynuyorsa ona göre duruyor topçular. Ligde bu paylaştığım gibiyiz Lemina eminyet subabı gibi duruyor arkada geri kalanlar Apo Sanchez hepsi gerektiğinde öne gidiyor.
Avrupa'da daha emniyetli oynarız. Hakan ise burada oyunun lideri olur. Tüm topları alıp oyun kurar muhtemelen.
sen di marcaoyuda istemezsin bu mantığa göre eren var jakops var ne gerek var dersinBaba bedavada olsa bana göre almamalıyız. İhtiyacımız yok. Lemina Sara ya da Torreira önüne asist ve gol katkısı yüksek bir 10 numara almamız lazım.
Hatipoglu faktorunu insanlar unutuyor. Saga sola Hakan Inter'den yillik net 11-12 aliyor diye haber yaptiriyor. Cuesta rezaletinin daha kotusu gelebilir.Hakan ile Galatasaray anlaşmış olmasa bu kadar yaygara yapılır mı. Daha hala Hakan ın beklentisi diyorlar. Kulüpler anlaşırsa Hakan gelir…
Her transfer kan bağı uyuşacak diye birşey yokki.Bahsettiğin oyuncunun gelse bizde Eren'den daha verimli oynayabilme garantisi varmı?Bazen bazı transferler olmuyor olamıyor.Garantisi yokki?Verebiliyormusun garanti illa olabilecek diye.Sol bekte Eren Abdülkerim Lemina okadar güzel kombinasyonlar yaptılar ki açıkçası ağzımız açık kalıyoruz.Kan uyuşması çok önemli.Sağ da bir sürü bek var olmayınca olmuyor maalesef.sen di marcaoyuda istemezsin bu mantığa göre eren var jakops var ne gerek var dersin
Sağ bekin yokken solda Eren ve Jakobs varken evet istemem. Sen istiyorsan da garipserim. Transfer sezonunu, oruç tutan birinin markete girmesi gibi görmemek gerekir.sen di marcaoyuda istemezsin bu mantığa göre eren var jakops var ne gerek var dersin
Sağbeke kesinlikle katılıyorum ama Hakan için Abdülkerimi iç edip Leminayı oraya üvey evlat gibi göndermene hiç anlam veremedim.Şu an tek sol stoperimiz Abdülkerim.Beğensenizde beğenmesenizde.Leminada Torreira yanında.Nokta.................................Transfer..............................
Transfer...Davinson...Lemina.....Eren
...........Toreria.......Hakan Ç.......Sara........
..Sane...................Transfer............Barış......
Kaleci..Sağbek ve forvet transferleri bizim kaderimizi belirleyecek
Özellikle sağbek e para harcamalıyız
yalan haber reis osimhen'in derdi para olsa araplara gider manu 10 verse oraya gidecek kıvamda şuanOsimhene nasil 25 verecez birader biz yaw.
Bonservisi de 60-75 arasi