Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanın uyguna gelme şansı yok osimhen parasının %60'ını 6 numarada hakan oynasın diye verilecek.Hakan kendisi yasa dışı olaylardan dolayı dönmek istedi bunlarda ne istiyorlarsa verecekler transfer yapmak için.Forvette icardi kendine baksın diye dua ederiz artık.Öyle bir bütçesi yok takımın.

Diziliş biraz boş iş. Zaten sahada rakip ne oynuyorsa ona göre duruyor topçular. Ligde bu paylaştığım gibiyiz Lemina eminyet subabı gibi duruyor arkada geri kalanlar Apo Sanchez hepsi gerektiğinde öne gidiyor.

Avrupa'da daha emniyetli oynarız. Hakan ise burada oyunun lideri olur. Tüm topları alıp oyun kurar muhtemelen.
Bence ortasaha defans blok boşluklarımızdan gereksiz bir sürü maç kaybettik.Şimdi tam oturtmaya çalışırken yeniden bozacağız tek derdim o.Hakan 10 numara oynar çok ta iyi oynar diyorsan ok.Ama orta saha olmaz .Çünkü Toreira Lemina var.Onu demek istiyorum.
Hakandan önce aslanlar gibi sağbek ve kaleci almamız lazım onu demek istiyorum.

Baba bedavada olsa bana göre almamalıyız. İhtiyacımız yok. Lemina Sara ya da Torreira önüne asist ve gol katkısı yüksek bir 10 numara almamız lazım.
sen di marcaoyuda istemezsin bu mantığa göre eren var jakops var ne gerek var dersin

Hakan ile Galatasaray anlaşmış olmasa bu kadar yaygara yapılır mı. Daha hala Hakan ın beklentisi diyorlar. Kulüpler anlaşırsa Hakan gelir…
Hatipoglu faktorunu insanlar unutuyor. Saga sola Hakan Inter'den yillik net 11-12 aliyor diye haber yaptiriyor. Cuesta rezaletinin daha kotusu gelebilir.

................................Transfer..............................

Transfer...Davinson...Lemina.....Eren

...........Toreria.......Hakan Ç.......Sara........

..Sane...................Transfer............Barış......

Kaleci..Sağbek ve forvet transferleri bizim kaderimizi belirleyecek

Özellikle sağbek e para harcamalıyız

sen di marcaoyuda istemezsin bu mantığa göre eren var jakops var ne gerek var dersin
Her transfer kan bağı uyuşacak diye birşey yokki.Bahsettiğin oyuncunun gelse bizde Eren'den daha verimli oynayabilme garantisi varmı?Bazen bazı transferler olmuyor olamıyor.Garantisi yokki?Verebiliyormusun garanti illa olabilecek diye.Sol bekte Eren Abdülkerim Lemina okadar güzel kombinasyonlar yaptılar ki açıkçası ağzımız açık kalıyoruz.Kan uyuşması çok önemli.Sağ da bir sürü bek var olmayınca olmuyor maalesef.

Bayern kaç para vermişti/teklif etmişti Hakan a geçen sene?

................................Transfer..............................

Transfer...Davinson...Lemina.....Eren

...........Toreria.......Hakan Ç.......Sara........

..Sane...................Transfer............Barış......

Kaleci..Sağbek ve forvet transferleri bizim kaderimizi belirleyecek

Özellikle sağbek e para harcamalıyız
Sağbeke kesinlikle katılıyorum ama Hakan için Abdülkerimi iç edip Leminayı oraya üvey evlat gibi göndermene hiç anlam veremedim.Şu an tek sol stoperimiz Abdülkerim.Beğensenizde beğenmesenizde.Leminada Torreira yanında.Nokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt