Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.311
- 13.630
- 1.998
Bu maliyetlere istemiyorum, 31 yaşındaki oyuncuya 10m üstü bonservis verilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bu maksimumBonservis 10 yıllık maaş 5 e geliyorsa gelsin. Yoksa yallah Araplara gitsin. Yeter ulan! Her GS liyim diyen bizi Z...meye çalışıyor.
Ben futbolu transferi salalı 5 yıl oluyor samim ama manita şart
Nişan attık ağabeySen daha geçenlerde evlenmiyor muydun ulan evladım
Sommer işi güzel olur 2 yıl, yıllık 4m euro civarı. Baya üst düzey kaleciÇalhanoğlu ve Sommer işlerine sıcak değilim. Hem konuşulan maliyetler hem yaş faktörü ile ideal çözümler olmadıklarını düşünüyorum. Genç yabancı kaleci (Muslera 2011 tarzı) ve rotasyona genç orta saha ekleyip devam edebiliriz zaten orta sahamız çok iyi. Çalhanoğlu yerine Sara'yı daha efektif kullanıp ön plana çıkartmak iyi olur.
İyi de sadece Hakan değil, lkay ve Petrovic isimleri için de olumsuz haberler yaptırıyor. Kısaca Hatip'in karıştığı isimler ile bir anlaşmazlık söz konusu.
En iyimser ihtimal, Hatip bir şeyler çeviriyor ve Kavukçu kulüp menfaati gereği bunu engellemeye çalışıyor.
Peki ya öyle değilse?
Ne işe yaradı bonservisini düşürme olayı peki.Bonservisi olan adam imza atmıyor mu
Aşk bu değil midir kösem1 sene önce mi 2 sene önce mi ne o seviyeyi biliyorsunuz düşmek istemiyorum diyen adamın alevlenen aşkı da fena
tamam işte birbirlerinin işlerini baltalıyorlar ise kulüp bundan ne fayda sağlayacak, biz ne kazanacağız.hatipoğluna ne yapsa hakdır
sığıntı gibi orada duruyor
işleri baltalıyor
kavukcuda bu sefer tersden yapıyor
iyice gözüme girdi
herkese hak ettiği gibi davranıyor
Adamın kac paraya patlayacagi konusunda hiçbir fikrimiz yok. Kolpalar üzerinden sinir stres oluyorsunuz.Ne işe yaradı bonservisini düşürme olayı peki.
25 milyona geldi bonservisi. 7 milyon da maaş.
O zaman interle görüşmesin biz görüşelim 20 milyon bonservise bağlayıp kendisine de interde aldığını verelim. Tek akıllı kendisi mi.
Prime kroos o kadar maaş almıyordu yav.