Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teklifi yaparsın kulübü kabul eder yada etmez biz teklif yapmadık yani hakan çok isteyince olaylar gelişmeye başladı süreç olarak
Teklif yapmadın cünkü hakanı alabilcek bütcen yoktu

Burak elmas denilen herif zamanında alabilirdi sözleşmesiz haliyle almadı

sonra adamın formunun zirvesine çıktı.

hakan şuan avrupanın en büyük takımlarında da oynuyabilir

bizi secmesine sevinmek yerine para için geliyor diyorsunuz

1 ay onceki haber:

Svilar, senelik 4 milyon euro istiyor.
[@DiMarzio]

Gökhan Dinç: "Morata, Coma'ya gitti anlaştı gibi bir durum yok. Ayın 10'unda kampa katılmasını bekliyor."
Yav bu adam kafada bitirmiş Galatasaray'ı . Hatta bu adam psikolojikman bitik durumda. Fırsat varken elden çıkarmak varken işi yokuşa sürmek mantıksız. Affedersiniz osurktan nem kapıyor. Bize bir şey kalacağını düşünmüyorum. Ha icardi ile de olmaz orası kesin

Zani resimleri koydu diye milletin hoşuna gitmiş. Ulan adam ayrıldığı oynadığı tüm kulüplerin fotolarını silmemiş tek seninkini silmiş. Geri koydu diye bağrımıza mı basacaz. Tam tersi bizimle maytap geçtiği için derhal dehlemeliyiz.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasada yetenekli kaleci var da hiçbiri ucuz değil bunların. Bizimkiler kimya tutarsa bonservisini alırız hesabı kira + opsiyon deniyor. Transfer sezonunun başında hiçbir takım buna yanaşmıyor belli ki.

1751748816437.webp

Svilar +20 bonservis 4-5 maaş yerine eğer Tzolakis, 2 milyon maaşa okey ise ona +20 verilmesi çok daha mantıklı olur.

Yalan . Deli gibi seviyor ülkeyi ve kulübü.

adam sevgilisinden ayrıldı diye ülkesinin takımına gidecekti neredeyse

kendi röportajında ülkemi ailemi özledim sene sonu bakarız ne olacagına falan dedi

bunu araştırarak bulabilirsin

İyi kaleci almak Osimhen'den çok daha mühim bana göre.

Yav bu adam kafada bitirmiş Galatasaray'ı . Hatta bu adam psikolojikman bitik durumda. Fırsat varken elden çıkarmak varken işi yokuşa sürmek mantıksız. Affedersiniz osurktan nem kapıyor. Bize bir şey kalacağını düşünmüyorum. Ha icardi ile de olmaz orası kesin
Tam olarak olay bu

Morata olmaz ama İcardi ile de zor gözüküyor

Bakalım zaman gösterecek herşeyi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam sevgilisinden ayrıldı diye ülkesinin takımına gidecekti neredeyse

kendi röportajında ülkemi ailemi özledim sene sonu bakarız ne olacagına falan dedi

bunu araştırarak bulabilirsin
Tam tersini hissettirecek davranışlarda da bulunuyor ama. Daha dün antremanda en neşeli özledik diyen kişiydi.

Tzokalis'in 40m olduğunu bir yere sabitleyelim artık mesaj olarak yav forum girişine yazalım.Her giren Tzokalis yazıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt