Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata’dan 4M kazanacakmışız sanırım + alacaklarını bırakacakmış öyle konuşuluyo

Zani resimleri koydu diye milletin hoşuna gitmiş. Ulan adam ayrıldığı oynadığı tüm kulüplerin fotolarını silmemiş tek seninkini silmiş. Geri koydu diye bağrımıza mı basacaz. Tam tersi bizimle maytap geçtiği için derhal dehlemeliyiz.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle. Kulüp falan bulamadı eminim. Gittiği her yerde vasatlik saçan adamı kim ister? Ayrıca ettiği kavgalar cabası. Gasperini zaniolo için bir kumar oynadım galiba kaybettim demişti. Kimse istemiyor emin olun.

Osimhen icin fazla para degil, suan dunyada elit forvetler arasinda top 10'da olan ve yasi daha 26 olan oyuncudan bahsediyoruz. Boyle bir firsati belki 50 yil daha eline gecmeyebilir. Sen surekli scout transferi diyorsun ama unuttugun sey var, burasi Galatasaray ve hersene hedefe oynayan bir kulupsun. Suan forvet bolgesinde bir tek Icardi kaliyor onun ne zaman tam randimanli sahalara donecegini kimse kestiremiyor. Bu durumda Osimhen'i alabiliyorsak almak icin herseyi denemek lazim.

Tabi olmazsa baska alternatifleri konusuruz o zaman durum degisir.
Aynen katılıyorum hocam fiyat icin benim kararsizligim. Scout dan kastım forvet hariç en azından ilk forvet hariç. Orada en kötü 15 20 zaten verilebilir olmalı

İstediği maaşı verdik diyelim de bonservisini karşılama ihtimalimiz var mı ki? Petrovic transferi gibi olur. Belki zorunlu kiralığı kabul ederlerse anca.
Roma kiralamayı kabul eder, Abraham'ı da bjkye öyle verdiler, Perri'yi de öyle alırlar muhtemelen, İtalyan klüplerinde daha kolay oluyor kiralık+opsiyon İngilizlere nazaran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt