Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan + 8 milyon = romanın kaleci
Kyle MacDonald ve onun "One Red Paperclip" (Bir Kırmızı Ataç) hikayesi. Bu hikaye, 2005 yılında Kanada'da Kyle MacDonald adında bir adamın, sıfırdan başlayarak bir kırmızı ataşı takas ede ede en sonunda bir evle biten inanılmaz yolculuğunu anlatır.

Romaya da bir takas yapıştırmak lazım ki anlamı olsun

Galatasaray İtalya'dan Sommer ve Svilar başta olmak üzere 4 kaleci için girişimde bulundu. Oyuncuların şartları sorulurken kulüplerine resmi teklif iletilmedi. Önümüzdeki hafta içinde transfer değerlendirmesi yapılıp ona göre resmi teklifler sunulacak

Çago

Aceleye gerek yok yav agustosta bir kere daha transfer degerlendirmesi yapip eylulde teklif verirsiniz kuluplere

Sizce Türk takımlarının son 3-4 yılda geçmişe göre en az 3 kat daha fazla para harcayabilmesinin sebebi nedir? Osimhene bile niyetlenebiliyoruz. Fb maaş sıkıyor herkese Guessanda 25-30 verebiliyor.
Batacak denen takımlar ne oldu da bu paraları harcayabiliyor? Ya da git gide batıyor mu?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü devlet Bankalar Birliği ile finansal borçları TL'ye çevirdi.İkinci aşamada gelir gider dengesi istedi ve bütün harcamaları Bankalar Birliği kontrolünde yaptırdı.Enflasyon dolayısıyla da TL eriyip Covid etkisi sonrası hayatın normale dönmesiyle gelirlerin artmasıyla da hareket kabiliyeti arttı. Üzerine yine devlet İMKB'de hiçbir şirkete yapmadığı şekilde sermaye artışına izin verdi. O da yetmedi kuru baskılayınca euro bazında transfer yapmak daha kolay hale geldi. Extra olarak da daha önceki yılların gelirleri harcanmıştı(stad,koca, forma vb.) bu yıllarda boşa çıktı. Daha da yetişemediği yerde arazi, arsa, hisse satışı oldu. Bunlara futbolcu satışı+Avrupa gelirleri da eklenince aslında yıllık 250 m euroya kadar çikan gelir ve bütçeler var. Bankalar Birliğinden çikinca limit nerdeyse 10 milyona (200 küsür m. avro) çikacak. Doğru yönetim, planlama ve işleyiş ile yerel lige ambargo koyup uluslararası arenada yarışır hâle gelebiliriz. Gelgelelim 1,79'luk stoper , 1'83'lük 36 yaşında kaleciler alırsak zor tabii.

Halil gittiğine göre hazırlık maçlarında Çağrı oynar bari

hayatımda dervişoğlu kadar fiziği topçuya benzemeyen birini görmedim

manav gibi takılıyor tesislerde

cuesta'nın stoper olduğuna kendimi inandıramıyorum arkadaş 1.80 bile yok

takımda 3-5 kişi hariç herkesten kısa ve bu adam stoper

ulan HATİPPPPPPPP

hayatımda dervişoğlu kadar fiziği topçuya benzemeyen birini görmedim

manav gibi takılıyor tesislerde
Sadece fiziği değil davranışları ile de topçuya benzemiyor. Acayip tembelmis uykucuymus antrenmanlara hep geç kalıyormuş. Geçen sene nelson röportajında dinlemiştim galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt