Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus ve Barışı sat? Ama Zaniolo 11'de

İcardi orta saha?

Jelert sağ bek?

Sen kadro falan kurma kardeş.
1.si Galatasaray'ın yetiştirdiği gençlerin Avrupa'ya transfer olup başarılı olmalarını istiyorum.
2.si jelert ciddi yatırım yaptığımız genç bir oyuncu ve başarılı olmasını çok istiyorum
3.sü icardi ortasaha değil de forvet arkası gibi düşünüyorum. Kendisinin kalitesinde ortasaha yok zaten ligte. Her türlü o pozisyonu kaldırır.
4.sü Zaniolo geldiğinde çok sevinmiştim. Depremin üstüne gelip daha sahaya adımını atmadan yardım çalışmalarına katılmıştı. O zaman da beri çok severim. Bir şansı daha hakkediyor bence.
Saygılar efem.

Bonservisi uygun almaliyiz maaş icin de ticaret yapmalıyız .

1.si Galatasaray'ın yetiştirdiği gençlerin Avrupa'ya transfer olup başarılı olmalarını istiyorum.
2.si jelert ciddi yatırım yaptığımız genç bir oyuncu ve başarılı olmasını çok istiyorum
3.sü icardi ortasaha değil de forvet arkası gibi düşünüyorum. Kendisinin kalitesinde ortasaha yok zaten ligte. Her türlü o pozisyonu kaldırır.
4.sü Zaniolo geldiğinde çok sevinmiştim. Depremin üstüne gelip daha sahaya adımını atmadan yardım çalışmalarına katılmıştı. O zaman da beri çok severim. Bir şansı daha hakkediyor bence.
Saygılar efem.
😵‍💫

Kemerburgaz Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmanda altyapı oyuncularımızdan Hakan Çağrı Balta, Ada Yüzgeç, Berat Luş, Efe Akman, Berat Yılmaz, Ege Araç, Dağhan Karaman, İsa Halidi ve Enes Emre Büyük yer aldı.

Kiradan dönen Baran Aksaka, Eren Aydın, Ali Efe Çördek ve Baran Demiroğlu dün başlayan antrenmanlarda yer almadı, oyunculardan kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Icardi fizik olarak iyi dönemezse ve olur da Osimhen alınırsa Icardi’nin ilk 11 oynama ihtimali yok.

Çift forvet gibi bir aptallık da yapılmaz umarım.
o halde icardi‘yi yollayıp Osimhenin arkasına genç yetenekli bir Back up forvet almak daha mantıklı olmaz mı?

Icardi yine hiç bir şekilde yollanmaz orası ayrı da üçüncü bir forvet şart gibi. Nasıl bir profil olacak

Buchi yazmadan osi konusunda gaza gelmemek lazim

Ha haber dogruysa 1 ay ds bu beceriksiz yönetimin osiyi alamamasini okuruz
Haber ilk önce italyadan çıkar zaten

Sneijder teklifi kabul ettiğinde ilk önce la gazette della sport son dk gecti

Icardi fizik olarak iyi dönemezse ve olur da Osimhen alınırsa Icardi’nin ilk 11 oynama ihtimali yok.

Çift forvet gibi bir aptallık da yapılmaz umarım.

Osi - Icardi Çift forvetli oynadığımız Tottenham maçı uefa kupasını aldığımız yıl da dahil tarihimizde izlediğim oynadığımız en dominant futboldu. Icardinin nasıl döneceğine bağlı olarak çift forvet düşünülebilir bence.

o halde icardi‘yi yollayıp Osimhenin arkasına genç yetenekli bir Back up forvet almak daha mantıklı olmaz mı?

Icardi yine hiç bir şekilde yollanmaz orası ayrı da üçüncü bir forvet şart gibi. Nasıl bir profil olacak
Ne üçüncü forveti ya Çağrı Balta girsin oynasın

Real bile Gonzalo falan atıyor gidip bir de üçüncü forvet mi alıcaz

bakalım nevzat ne tür bi kolpa sıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt