Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yeni tesisi duyunca nasıl geldi bak" (gülerek)

Hoca bu sözü bir futbolcu için söylemiş kim olduğu bilinmiyor.

Valla cuesta eğer stoper almazsak korkum odur ki kadroda tutulur

Kazımcan kalsın bence Türkiye'den yetişmiş Türk ayrıca Jakobs çok sakatlanıyor Eren'e yedek olsun
3 tane solbeki napacaksin>?

Kazimcan'da Halil gibi takimda yeri yok, sutlanmasi gereken bir baska oyuncu daha.

24-25 kisiyi gecmemesi lazim kadronun, fazla sisiyor yoksa. Bosuna maliyet oluyor.

Osimhen konusunda ciddi kaynakları beklemek gerek. Ben hala Al Hilal'e gideceğini düşünüyorum. GS'ye geliyorum derse bir şekilde biter o transfer(60'a bitirmeye çalışmak mantıklı olur) ama bizim için iyi mi kötü mü olur orasını yaşayıp göreceğiz.

İsterse ağaca tırmansın hoca yüzüne bakmıyor artık çok geç
Hocanın onca hatasına ve neredeyse ihanete varan hatasına rağmen hocanın yüzüne bakıyoruz ama… Bir zamanlar Boey’in yüzüne de bakmıyordu, bir sakatlık herşeyi değiştirdi. Eğer Zaniolo nedamet getirmiş ve nedametinde de samimi ise kendi futbolcumuzu kaybetme lüksümüz yok, çünkü bu adam kaliteli bir futbolcu ve hala tapusu Galatasaray’da. Galatasaray menfaati hocanın egosundan yücedir, kimse kusura bakmasın.

Osimhen konusunda ciddi kaynakları beklemek gerek. Ben hala Al Hilal'e gideceğini düşünüyorum. GS'ye geliyorum derse bir şekilde biter o transfer(60'a bitirmeye çalışmak mantıklı olur) ama bizim için iyi mi kötü mü olur orasını yaşayıp göreceğiz.
Performans olarak mı şüphelerin var yoksa maddi külfet olarak mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt