Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.433
- 58.654
- 3.383
Stoper alırdıkHayır, bizim yönetim 16'yı gider Sane'nin yarısı etmeyecek birine verir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper alırdıkHayır, bizim yönetim 16'yı gider Sane'nin yarısı etmeyecek birine verir![]()
Şu an doğal olarak çoğu kişi ben de dahil olumsuz bakıyoruz ama bu adamda Duran kadar yetenekli adam aslında hatta Duran yaşlarında ondan daha önde biriydi.Osiye gerek yok, bizim Nicolo Zaniolo'muz var
![]()
Cuesta regenStoper alırdık
Topluyoruz yavaş yavaşOsi işi kolay değil. Galatasaray SK'nın çat diye verebilecek 50'si, hatta 50'yi bırakın 25 30'u yok.
Avrupa pasaportu, üstelik İtalyan yani. Potansiyeli Duran'ı katlar idi. Kendisinde iş artık, bu yaştan sonra daha fazla yanlış tercih hakkı kalmadıŞu an doğal olarak çoğu kişi ben de dahil olumsuz bakıyoruz ama bu adamda Duran kadar yetenekli adam aslında hatta Duran yaşlarında ondan daha önde biriydi.
Bu Napoli hakikatten de İtalyan'ın Trabzonspor'u. Forumlarını okuyunca bordomavi.net okuyormuş gibi hissettiriyor.
katılıyorum.Senelik 25e durandan daha olgun ve iş yapacak milyon adam bulunurdu
Fbnin en büyük bütçesini biraz soru işareti ve toy bi adama sıkması bence süper oldu
Sanırım açıklamadılar da burdan dönmezkatılıyorum.
bu arada ne oldu, açıkladılar mı?

Bence bunu yollayalım
Donsede bir kahkaha patlatsak şahane olur açikcası.Sanırım açıklamadılar da burdan dönmez
El altından milyon erolar gidiyodur şimdi menajerlere fln![]()
oyuncu ile kulüp arasında tat da kaçmıştır son dakika ekstra isteklerle falan.Donsede bir kahkaha patlatsak şahane olur açikcası.
Hala.alamadilar o çocuğu menajer sıkıntısı var diyorlarSenelik 25e durandan daha olgun ve iş yapacak milyon adam bulunurdu
Fbnin en büyük bütçesini biraz soru işareti ve toy bi adama sıkması bence süper oldu
Bu maliyete ragmeb Alamamaları daha buyuk komedi gibi geliyor bana. Olmadigi takdirde.oyuncu ile kulüp arasında tat da kaçmıştır son dakika ekstra isteklerle falan.
o paralara gelmesi mi, buradan dönmesi mi?
hangisi daha komik olur bilemedim. ikisi de uyar gibi bana :d
Sörloth, Lukaku gibi bir adamı almalarındansa bunu almalarını(kiralamalarını) tercih ederim.Senelik 25e durandan daha olgun ve iş yapacak milyon adam bulunurdu
En az zeki İtalyan bu mu acb ya, deli adam![]()
![]()