- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Romano yada buchi paylaşmadıgi sürece kulüp resmi siteden kabul etti osimhen dese bile inanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersimo Ilgaz Çınarın kankası kısacası bu konularda sallama bir şey çıkmaz.Bu kişinin haberleri biraz sallama Transfersimo ile yayın yapan kişi kaynağı o. Lakin bundan bağımsız böyle olmasa buna benzer bir şey olma ihtimali geçmişe baktığımızda çok yüksek ihtimal.
Telegrama pazarlık sünnettir yazmışSamiyene göre Masa mevzusu kapanmıştı. 3 taksitle falan anlaşmıştık napoli ile.
demek kolpaymış
Transfersimo, Ilgaz Çınar ile öyle çok yakın biri mi bilmiyorum Ege diye biri o kişi ekstra kolpacı.Transfersimo Ilgaz Çınarın kankası kısacası bu konularda sallama bir şey çıkmaz.
Ilgaz düşündüğümüzden çok daha yakın kulübe.
Transfer haberlerinde listedekilerin ismi geçiyor diye herkes kolpacı oluyor, bu sallanacak mevzu değil dışardan da belli.
Niye Ferrari yerine murat 124'e geçiş yapıyoruzOsimheni salıp Evann Guessand'a girelim
Beşiktaş sempatisi ağır basmıştır o an.Fera muz kızgın emoji atmis
Emre Bol'a benzeyendi galiba. Büyük ergendi o ya. 13. olduğumuz sezon bi' kanalları vardı bakıyordum. 3 kişi yapıyorlardı. FM'deki wonderkidleri GS'ye önerip önerip duruyorlardı.Transfersimo, Ilgaz Çınar ile öyle çok yakın biri mi bilmiyorum Ege diye biri o kişi ekstra kolpacı.
Emre Bol'a benzeyendi galiba. Büyük ergendi o ya. 13. olduğumuz sezon bi' kanalları vardı bakıyordum. 3 kişi yapıyorlardı. FM'deki wonderkidleri GS'ye önerip önerip duruyorlardı.
Kaleci kiralık + zorunlu opsiyon ile çözülebilir.Agalar, Osimhen'i alırsak bundan sonra en fazla bir B sınıf kaleci, bir de yerli alternatif alırız. Hayal kurmaya gerek yok.