Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romano yada buchi paylaşmadıgi sürece kulüp resmi siteden kabul etti osimhen dese bile inanmam

Bu kişinin haberleri biraz sallama Transfersimo ile yayın yapan kişi kaynağı o. Lakin bundan bağımsız böyle olmasa buna benzer bir şey olma ihtimali geçmişe baktığımızda çok yüksek ihtimal.
Transfersimo Ilgaz Çınarın kankası kısacası bu konularda sallama bir şey çıkmaz.

Ilgaz düşündüğümüzden çok daha yakın kulübe.

Transfer haberlerinde listedekilerin ismi geçiyor diye herkes kolpacı oluyor, bu sallanacak mevzu değil dışardan da belli.

Transfersimo Ilgaz Çınarın kankası kısacası bu konularda sallama bir şey çıkmaz.

Ilgaz düşündüğümüzden çok daha yakın kulübe.

Transfer haberlerinde listedekilerin ismi geçiyor diye herkes kolpacı oluyor, bu sallanacak mevzu değil dışardan da belli.
Transfersimo, Ilgaz Çınar ile öyle çok yakın biri mi bilmiyorum Ege diye biri o kişi ekstra kolpacı.

Agalar, Osimhen'i alırsak bundan sonra en fazla bir B sınıf kaleci, bir de yerli alternatif alırız. Hayal kurmaya gerek yok.

Transfersimo, Ilgaz Çınar ile öyle çok yakın biri mi bilmiyorum Ege diye biri o kişi ekstra kolpacı.
Emre Bol'a benzeyendi galiba. Büyük ergendi o ya. 13. olduğumuz sezon bi' kanalları vardı bakıyordum. 3 kişi yapıyorlardı. FM'deki wonderkidleri GS'ye önerip önerip duruyorlardı.

Bizim taraftarlara aşırı tiksindirici bir şimarıklık başlamış. Yok 20 milyonluk 32 yaşında ortasaha oyuncuları istemeler, osimhen gitsin ötekini alalım diyenler.

Zeka seviyesi, mantık seviyesi, kalite seviyesi git gide düşüyor.

Durum kritik.

Dede gazı açmış. Svilar en iyi isim gibi şu an. Yaş+tecrübe+potansiyel açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt