Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmetli İlhan Cavcav da bulurduCengizim acayip Afrikalı oyuncular var nasıl buluyorlar var ya
Bence süper plan. Orkun orada parlar.inter orkun'u alıp hakan'ı bize kitlerse
![]()
bizden 30'u alıp orkun'a verirlerse onlar için süper plan tabiBence süper plan. Orkun orada parlar.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam
Baba yeni Davinson SanchezRahmetli İlhan Cavcav da bulurdu
Sozlesmedeki madde kalkiyor istediği rakama satabiliyor.Daha azına satacak olsa şuanda da kabul edebilir.nasıl fazla istiyor
alan yok satamıyorSozlesmedeki madde kalkiyor istediği rakama satabiliyor.Daha azına satacak olsa şuanda da kabul edebilir.
Buchi yalanladı mı italyan gazetesinin haberini?İtalya'nın tier 4 sayılacak kaynaklarının gazına geldi herkes
Ticardi olarak düşünüyorum bu adam Napoli başkani Araplara satmak isteyecektir Araplara satmak içinde 100 istiyorum derse bunu sadece Araplar verebilir.Osimhene mobbing uygularlar.Hakan Çalhanoğlu için 40 istemeleri Araplara mesaj mesela İnzaghi onu aldirtmak isteyeceğini bildiği için 40 çekiyorlar Araplar olmasaydı futbol piyasasında şuan 15 anca isterlerdi.Avrupada talibi yokken 75 yukarısına çekeceğini sanmıyorum