Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın kankası ibrahim kırkayak hakan için para mesele değil, istediği tek şey parçalı forma demiş. Demekki nifakçılar 10-12 milyon yalanını attı ortaya

İki yöneticinin de muhabirleri var, biri hakana laf atar öteki İlkay, Burhan mesela Hatipoğlucu

kesici , hava toplarında fena değil ayağı temiz çocuk işte daha iyisini bulamayız ki trden yetişme üstelik daha ne olsun aponun ikamesi

Ajax'ın 9,5 milyon verip alması da potansiyelini gösteriyor.Bende riskli de olsa denemeye değer bir transfer olduğunu düşünüyorum

gyökeres transferi niye domino etkisi başlatsın ki

sporting alttan çıkarır birini oynatır sanki 50ye transfer yapacaklar

Ajax'ın 9,5 milyon verip alması da potansiyelini gösteriyor.Bende riskli de olsa denemeye değer bir transfer olduğunu düşünüyorum
Maaşı 1-1.5 milyon seviyelerinde oluyorsa ben de kendisine 5 milyon civarı bonservise denenmesi gerektiğini düşünüyorum Bardakçı sonrası o formayı alabilecek bir isim Arda Ünay'a da güveniyorum ben Kaplan'ın ekstra sol ayaklı olması da iyi.

Her izlediğinde çay mı içiyor oluyor
Yeni nesil antipatik sosyal medya jargonları :
- çayı püskürttüm
- geberiyorum
- hönkürdüm
- bam güm gittim
- nefes alamıyorum
- bağırtma
Bunların geçtiği bir cümleyi okuyunca da biz :
17798 (14).webp

Yusuf Demir'in tutulmasını doğru bulmuyorum bence artık satılmalı TS ilgilenirdi 2-3 milyona alıcı bulunabilirdi belki. Mbangula'yı 8'e bırakıyormuş Juve 2003'lü olarak onu almak bizim için daha iyi olabilir Yusuf Demir'dense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt