- 2 Temmuz 2011
- 137.972
- 58.845
- 5.488
15-20 milyon daha koyacak gücümüz var.taraftariz çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhen istemedikten sonra al hilal'in teklfinin bi önemi var mı iki tarafta inat ederse bu iş iki tarafada zarar verir en mantıklısı 10 15 daha düşük bi bedele oyuncunun istediği kulübe vermekBu arada bizimkiler 50-60 falan veriyor da bu fiyatlara olacağımızı zannetmiyorum. adamlar al hilal'den 75'i görmüş zaten.
Sonu ister değil de istiyor durFabrizio Romano: "Victor Osimhen, Türkiye'de çok mutluydu. Galatasaray'da da çok mutluydu ve orada memmuniyetle kalmak ister."
Sadece gs de oynarim orayi istiyorum diyecek kadar.Sozlesme için anlaşmaya yakinmisiz işte.daha ne kadar isteyecek bizi
Zurnanın zırt dediği yer orası zaten. All hilal zabaha kadar anlaşsın isterse 200 milyon versin neye yarar.boşa ümitlendik
en fazla 50ye kadar çıkabiliyor muşuz , sadece osimhenle anlaşsak nolur
adam zaten arapların hayvani maaş teklifini reddetti reis daha napsınSadece gs de oynarim orayi istiyorum diyecek kadar.
İstemiş işte.al hilal teklif yaptıkca ne yapabilir sende yani naciSadece gs de oynarim orayi istiyorum diyecek kadar.
şidi bu al hilalin başkanında malzemecisine kadar sövecem ama yeter lanal hilal isimli kahpe kulüp kimin maşası acaba
Aşırı lezzetli 2 ay önce yedim oradaaksam aksam canim neapolitan pizzasi cekti he