Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.708
- 76.861
- 4.218
Osihem = 10 x Psikolojij üstünlükosimhen = şampiyonluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osihem = 10 x Psikolojij üstünlükosimhen = şampiyonluk
Boey yerine Alberto Costa 23 altı1- Petrovic
2- Boey
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Lemina
7- Torreira
8- Sara
9- Sallai
10- Sane
11- Osimhen
12- Icardi
12+1 - ???
12+2 - ???
O para olsa sence vermezmiydik. Güya sponsorlar ayarlanmisti yalanci yönetime göre75'i istesek veririz de niye verelim ki transfer bütçesinden düşsün Kayserili pazarlığı yapmak lazım sonuçta Osimhen gelmek istiyor.
E kararı şimdi vermiş ki,şu an anlasmaya yakiniz osimhenle.romano da ani gelişme diye girmis haberiadama daha istediği maaşı bile vermemişlerki ? Simitçi aylardır dönüş bekliyoruz diye haber çıkarıyor adamın maaş şartlarında bile anlaşma olmadan neyi beklemişlerki bugüne kadar ? Adamın maaşı okey olur karar vermesini beklersin sorun yok daha maaş okeyi bile yok yani
60 m euro + her şampiyonluğa 5 m euro + her CL katılımına 5 m euro60 milyon + sonraki satıştan %20 pay.
Gel anlaşalım napoli
bu hesaba gore 100 milyon euro veriyoruz, hayirdir?Bari 50 tamam
25 mio kolay bonuslar olsun, limite girmiyorsa
10 gol icin 10 mio
Cl katilim 10
Sampiyonluk 5
Felan
İyi adam ama bazen çok gaza gelip yalan da sikiyo abilevent tüzemen boşa konuşmazdı
bilgileri direkt dursundan alıyor
hatipoğlu ve kavukcudan bağımsız biri levent tüzemen
osimhen gsye ok vermiş ki haber yaptı
arada bazı salaklıklar yapsada berkan olayı gibi yinede en gücenilir adam leventdir camiada
osi ok verdi ya gerisi gelir ama bence iş uzar kesin
neyi görüştün o zaman bu zamana kadar ? Yada ne söyledin yani hiçbir şey demeyen adamı mı bekledik bugüne kadar ben onu anlamadım.Maaşa okey olur adam karar vermesini beklersin bugüne kadar okey zaten normal bir şey ama daha o konuda bile anlaşma yokken neyi bekledik yani görüşmeyi mi bekledik bu zamana kadarE kararı şimdi vermiş ki,şu an anlasmaya yakiniz osimhenle.romano da ani gelişme diye girmisi haberi
Siyahi bir stoperleri vardı daha önce de yazmıştım. Colibaly’di ismi galiba. 80-85 milyona satmamış 100 milyon istiyordu. Sıkıntılı bir tip,satmayabilir.napoli başkanı manyak olabilir ama 60 milyonla 75 arasında kalıpta ben hiç satmıyorum bedava gitsin diyecek kadar kafayı yemiş olduğunu düşünmüyorum