Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu iş hayırlısı ile bitse de Osimhen Sane ve Icardi'yi aynı anda nasıl oynatırızı tartışsak.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen'i alın

bedava Semedo,İlkay alın gerekirse
Kaleci ve stoper için de satışa göre bütçe oluşturun bu kadar basit

Arkadaşlar ben gerizekali miyim yoksa yanlış mı biliyorum?

Bizi istemeyen herhangi bi oyuncu ile biz nasıl sözleşme şartları konuşup anlaşmaya yakın oluyoruz?istemeyen adamla masaya oturabilir misin?

Evet dedi ki osimhen şimdi anlaşmak uzereyiz

Bari 50 tamam
25 mio kolay bonuslar olsun, limite girmiyorsa
10 gol icin 10 mio
Cl katilim 10
Sampiyonluk 5
Felan

adama daha istediği maaşı bile vermemişlerki ? Simitçi aylardır dönüş bekliyoruz diye haber çıkarıyor adamın maaş şartlarında bile anlaşma olmadan neyi beklemişlerki bugüne kadar ? Adamın maaşı okey olur karar vermesini beklersin sorun yok daha maaş okeyi bile yok yani
E kararı şimdi vermiş ki,şu an anlasmaya yakiniz osimhenle.romano da ani gelişme diye girmis haberi

napoli'yi çok kızdırmadan 60 + bonuslar verelim bu iş bitsin halihazırda zaten kadromuz iyi birde iyi kaleci çekersek şampiyonlar liginde güzel gelir elde edebiliriz

evet sözümüzü hatırlatalım

1751895695606.webp

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Portekiz'de! Başkan Adalı, Orkun Kökçü ve Andreas Schjelderup transferleri için görüşmelere başladı. Beşiktaş'ın Elan Ricardo'yu kiralayıp, Schjelderup'u +2'lik genç oyuncu kontenjanında kullanma fikri var.

@rabonadigital

levent tüzemen boşa konuşmazdı

bilgileri direkt dursundan alıyor

hatipoğlu ve kavukcudan bağımsız biri levent tüzemen

osimhen gsye ok vermiş ki haber yaptı

arada bazı salaklıklar yapsada berkan olayı gibi yinede en gücenilir adam leventdir camiada

osi ok verdi ya gerisi gelir ama bence iş uzar kesin

levent tüzemen boşa konuşmazdı

bilgileri direkt dursundan alıyor

hatipoğlu ve kavukcudan bağımsız biri levent tüzemen

osimhen gsye ok vermiş ki haber yaptı

arada bazı salaklıklar yapsada berkan olayı gibi yinede en gücenilir adam leventdir camiada

osi ok verdi ya gerisi gelir ama bence iş uzar kesin
İyi adam ama bazen çok gaza gelip yalan da sikiyo abi

E kararı şimdi vermiş ki,şu an anlasmaya yakiniz osimhenle.romano da ani gelişme diye girmisi haberi
neyi görüştün o zaman bu zamana kadar ? Yada ne söyledin yani hiçbir şey demeyen adamı mı bekledik bugüne kadar ben onu anlamadım.Maaşa okey olur adam karar vermesini beklersin bugüne kadar okey zaten normal bir şey ama daha o konuda bile anlaşma yokken neyi bekledik yani görüşmeyi mi bekledik bu zamana kadar

napoli başkanı manyak olabilir ama 60 milyonla 75 arasında kalıpta ben hiç satmıyorum bedava gitsin diyecek kadar kafayı yemiş olduğunu düşünmüyorum
Siyahi bir stoperleri vardı daha önce de yazmıştım. Colibaly’di ismi galiba. 80-85 milyona satmamış 100 milyon istiyordu. Sıkıntılı bir tip,satmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt