Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.285
- 3.384
- 2.223
bugün mü geliyor yarın mı?
12 öncesi gelirse bugün sonrası gelirse yarın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün mü geliyor yarın mı?
12 öncesi gelirse bugün sonrası gelirse yarın
karşılayacan mı vasf
sco yarın gece demiş12 öncesi gelirse bugün sonrası gelirse yarın
ya o yüreksiz herif 1 tane maça gitmemiştir ne karşılamasıkarşılayacan mı vasf
topçu karşılayan daya o yüreksiz herif 1 tane maça gitmemiştir ne karşılaması
Zaniolo ben Al Nassr'a gitmeyeceğim ya Villareal yada gitmem diyorsa ne yapacaksın? Pazarlık etmeyecek misin Villareal ile?Bu para hazır olmalıydı her zaman dediğim gibi indirim tabii kovalanır her türlü ama en kötü 75 verecek şekilde hazırlayacaksın kendini.
Yarın Zaniolo'ya Villareal 7.5 verse Al nassr 35 verse ne dersiniz ? Villareal'e gitsin mi dersiniz.Biraz diğer taraftan da bakmak lazım 75 teklif varken adam 25 eksiğe neden versin.Noa lang parası gidiyor zaten ordan
Bu sezon birşey beklememek lazım o zamanTutturdular bi haziran ayında Sane çektik diye
Adam Avusturya kampından sonra temmuz sonunda gelicekmiş ülkeye
Hangi ara takıma alışacak, ağustos başı lig başlıyor zaten
Ne anladım bu işten ben. Bok vardı izin verdiniz saçma sapan bi turnuva için
arada bu kadar para varken herkes sövecek hatta vermeyin diyecek gayet basit bir denklem , farklısını bekliyorsan hayal alemi zaten.Zaniolo ben Al Nassr'a gitmeyeceğim ya Villareal yada gitmem diyorsa ne yapacaksın? Pazarlık etmeyecek misin Villareal ile?
Turnuva için biz izin vermedik Bayern'in oynatma hakkı vardı adamın sözleşmesi 30 Haziran'a kadardı zaten. Sallayacaksan bari doğru bir şey üzerinden salla. Bir şey uyduruyorsun sonra sallıyorsun.Tutturdular bi haziran ayında Sane çektik diye
Adam Avusturya kampından sonra temmuz sonunda gelicekmiş ülkeye
Hangi ara takıma alışacak, ağustos başı lig başlıyor zaten
Ne anladım bu işten ben. Bok vardı izin verdiniz saçma sapan bi turnuva için
Embolo'nun bizim aradigimiz seviyede bir oyuncu olmadigini düsünüyorumEkli dosyayı görüntüle 293483
Zürih'ten Monaco'ya geçen özel uçak var beybiler.. Bizim için mi bilmiyorum..
Aklıma Embolo geldi direk..
Ne alaka ya, hakkı var diye oynatma zorunluluğu mu vardı. Adam senin gelecek planında yok zaten yedek onyattın bazı maçlar oynatmadın bile.Turnuva için biz izin vermedik Bayern'in oynatma hakkı vardı adamın sözleşmesi 30 Haziran'a kadardı zaten. Sallayacaksan bari doğru bir şey üzerinden salla. Bir şey uyduruyorsun sonra sallıyorsun.
60+ bonus gayet bırakabilecekleri bir fiyat burada sorun bu fiyata bırakmaya ne zaman okey olurlar o belli olmaz.arada bu kadar para varken herkes sövecek hatta vermeyin diyecek gayet basit bir denklem , farklısını bekliyorsan hayal alemi zaten.
75 bulmak kolay mı yav
Çok zor iş tek oyuncuya o parayı vermek bizim bütçemiz için
50 m euro sponsor lazım