Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhenin gelişinin barışın gidişine bağlı olduğu senaryoda barıştan vazgeçer misiniz?
Adını Abidin Buruk olarak revize edelim.Abidince sorulardan kacinalim
Fenerium'de hangi ürünleri çok beğeniyorsun?Magazacılıgın başına genc biri gelir umarım
feneriumdan örnek alsınlar biraz
Şov demem eğer alabilirsek ciddi bir kırılma yaratabilir, geçen sene tek başına nasıl bir etkisi olduğunu ispatladı. Daha önce görmediğim bir baskınlık düzeyiydi.Delilik bu Osimhen bonservis işi. Sırf şov için çok büyük risk.
Osimhenin gelişinin barışın gidişine bağlı olduğu senaryoda barıştan vazgeçer misiniz?
Mertens halleder o işi tapıyorlar MertenseŞov demem eğer alabilirsek ciddi bir kırılma yaratabilir, geçen sene tek başına nasıl bir etkisi olduğunu ispatladı. Daha önce görmediğim bir baskınlık düzeyiydi.
Beleş olsa mesela kesin almıştık orada yüksek maaşa çıkılırdı.
Sıkıntı Napoli’nin düşeceğini düşünmek, manyak bir başkanları var nihayetinde ve ikna etmek çok zor. Osimhen diretse geç köşede otur bile diyebilir.
75 cashi vermemizin de yolu yok çılgın bir sponsorluk dışında.
Recep ile el ele tam dözbek ve avanesinin savunucususunuzHaziran'ın başında Sane alındığı için suçlu oldu.
hediye edeyim giyeceksenFenerium'de hangi ürünleri çok beğeniyorsun?
Söven pek görmedim. Sen sövduysen bilememonun dönemlerini bilmesek
adama burda sövülüyordu son güne kadar
daha dönem başlamadan sane indirilmiş biraz sabır!!
Fenerli dostuna ver ben napim, oraya gittiğine göre vardır bir tanıdığın herhaldehediye edeyim giyeceksen
EwtOsimhenin gelişinin barışın gidişine bağlı olduğu senaryoda barıştan vazgeçer misiniz?
seninle benim aramdaki fark bu işteFenerli dostuna ver ben napim, oraya gittiğine göre vardır bir tanıdığın herhalde