Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.819
- 1.165
- 2.063
Rasim Ozan sesiyleObjektif olmak gerekirse dünya futbol tarihinin en büyük transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rasim Ozan sesiyleObjektif olmak gerekirse dünya futbol tarihinin en büyük transferi.
Hoca cok pres yapmis telefonla surekli gorusmuslerVictor Osimhen, Galatasaray'a dönmek istediğini net bir şekilde Napoli'ye ifade etti. (Fabrizio Romano)
Adama o kadar sevgi vermeseydik belki aklinda suan baska hayaller kuruyordu. Bazen insana o dogru dokunusu yapabilmek ne kadar onemli goruyoruz.
Galatasaray'i 3 yildir basariya götüren oyuncular hep iskeleti olusturan lider oyuncular oldu.Osimhen transferi sadece bir transferden öte rekabeti bitirici bir hamle 60 m euro'lara kadar çıktığımızı düşünürsek biz ve diğerleri olarak iş ayrılmaya başladı.
Osinin parasi ayri diyorlardi. Ama asil mesele limit nasil olacakOsi‘den sonra bonsverisli transfer olmaz bence
Bankalar birliğinden 19 kez çıkan cüzdan
Only Gala gelmisVictor Osimhen, Al Hilal ve Juventus'u istemedi, o sadece Galatasaray diyor. [SKY IT]
Iddia haram dostum. Benim haramla iṣim olmazvar mısın iddiaya
alırsak forumu bırakacaksın
alamazsak ben bırakıcam?
Osinin parasi ayri diyorlardi. Ama asil mesele limit nasil olacak
50 milyon osimhen için harika olur. Yeni forvet aramak için, mevcut piyasada bunun iki katını harcarız. Ayrıca osimhen den bonservis geri dönüşü kesin alınır.50 nedir abi napiyonuz yav..
Fb yıllık 25 milyon+ Duran, 15 bonservis 9 maaş Skriniar, 15 civarı bonservis 12 milyon yıllık Asensio. Bu kadar para harcayıp geçen seneden öyle aman aman güçlenmemiş olacaklar. Guessand'ı falan almasınlar da.Fener Osimhen haberini duyduktan sonra Asensio icin senelik 12 milyon euroluk teklif yapmis.
tamam sadece muhalefet yapmak icin konustugun belli olduIddia haram dostum. Benim haramla iṣim olmaz
Osimhene verecegi bonservisle butun kuluplerin borcunu oder basgan istese cafom.Bankalar birliğinden 19 kez çıkan cüzdan
Duran için belitilmedigi gibi biz de yazarız bir miktar para karşılığı diyeOsinin parasi ayri diyorlardi. Ama asil mesele limit nasil olacak
Kıvırmasın napoli ile anlaşıldı 3 taksit şeklinde twit attı.Samos telegramda sunu yazdi:
75 mioyu rüyasinda biöe göremeyecekler hani para hazirdi neden ödeyip almiyoruz diyorlar. Pazarlik sünettir.
Alintiladi bunu simdi yine