Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GstRaA4WIAE3QxJ
ISTE GÖRMEK ISTEDIGIM HAREKETLER

Atubolu
Simakan Sanchez Lucumi Eren
Torreira
Sara Hakan
Yunus Osi Sane

Ilk devre böyle.

Ikincimdevre Icardi 100% oldugunda simakani stopere cekiyoruz, ikinci ana mevkisi

Senelik 15 milyon euro maas, 4 yillik sozlesme.

65 civari bonservis bedeli karsiliginda anlasacagiz bence.
Eger 3 seney bolunurse 60-70 araliginda hic bir meblagnin farki yok bence.

Benim korkum " x sponsor yan cizdi, y sponsor destek olacagi rakami dusurdu" gibi seyler gormek

Saneyi bedelsiz indirmek filan büyük iş osi sane 60 m gibi düşünün buna kim itiraz edebilir yav.. 15 senedir şamp olamayan takım talisca ya 17 durana 25 maaş ödüyor:) sadece maaş diyorum bakın.

Sportif Aş yöneticilerimizden Muzaffer Aygün’ün Bodrumda lüks otelleri var Hakan,İlkay, Sommer, Barış ve Kaan’ın Bodrumda kaldığı otelin adını öğrensek bu bile ufak bir ipucu olabilir

bir ömürlük dünyada anı yaşamanın en iyisi olduğunu düşünüyorum 3-5 sene sonra batarsak bile hayatta olur muyuz muallak anı yaşamak en iyisi onu da o zaman düşünürüz.
Osi,Hakan,Sağ bek,Petrovic hepsi olsun 100+ harcayalım gerekirse.Oyuncu satmadan oyuncu alamadığımız dönemler oldu,forvet alamadık falan bir sürü cefa çekti bu taraftar biraz sefa yaşayalım anasını satayım hepsini alın

Jelert 9
Frankowski 8
Cuesta 8
Ahmed 6
Sallai 6
Demir 6

Farkli dönemlerde ödedigimiz bazi bonservis bedellerini incelersek 40 milyon euro civarindaki parayi bosa harcadigimiz görünüyor. Bu paranin büyük bir bölümünü kurtarabilecek gibi de görünmüyoruz, ki bu transferlerin üstüne daha da harcama yapacagiz. Oyuncularin toplam garanti ücretleri bir Osimhen etmese bile o maliyetlere degecek kadar katki vermediler, verebilecek gibi de durmuyorlar.

Osimhen ihtimali varsa alinmasi gereken bir oyuncu. Bu oyuncuyu almazsan ne olura olsun yine gidip 20-30 SIKIP birini alacaksin ve tutmama ihtimali epey yüksek görülecek.

7-8 tane ne idügü belirsiz adama para vermek yerine 3-4 tane makul adam almak bana daha dogru geliyor.

50+5'e hayir demisler direkt hic dusunmeden, o paraya olmayacagi belli.

60+5 falan belki okey diyebilirler.
50+5 ilk teklimiz, bildiğim Araplarla 70+5 anlaşmışlardı. Bu pazarlık olumlu biter gibi geliyor sen ne diyorsun? Bence bizim 55+5 sonra 55+10+ pay en son 60+5+ kardan pay gibi orta yol bulunur gibi geliyor. Büyük çılgınlık.

Osi isi olursa, bide kaleci...

Geri kalan her destek/hamle/takviye eylule kadar uzayabilir hic dert etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt