- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Bonservis ödemeden başka türlü çözemeyiz ki, bir de kaleci için 15 20 verirsek başka bir şey kalmaz bütçe muhtemelenSommer'i alacagimizi sanmiyorum. Cok yasli ayrica.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservis ödemeden başka türlü çözemeyiz ki, bir de kaleci için 15 20 verirsek başka bir şey kalmaz bütçe muhtemelenSommer'i alacagimizi sanmiyorum. Cok yasli ayrica.
Sapla samani karistirmamak lazim.O zaman 200 verip wirtzi de alsaydık mertens yerine böyle bi mantık var mı ya
kesinlikle önceliğimiz osimöhen ve kaleci dediler İnşallah osimhen oldu sırada kaleci var.Biran önce bitmeli ve kampoa katılmalı kalecinin takımla özellikle önünde savunmayla uyumu çok önemli ve bu ivedilikle sağlanmalıOsimhen gelirse transfer bitti diye birsey yok.
Asil mesele ondan sonra iyi kaleci almak, onun icinde 20 milyon euro kenara koyacaksin ki herkes seni ciddiye alsin.
Bu şark kurnazı yönetim varken herşey olabilir rtş.Bu iş burdan dönerse dünya çapında rezalet olur..
Hem futbolcu ile anlaşacak, hem taraftara 'kararını versin hazırlığımızı yaptık' mesajı vereceksin.. Sonra da pahalı geldi alamadık diyeceksin.. Adamın fiyatı başından beri belli..
Bu iş burdan dönmez arkadaşlar... 65 e mi gelir, 75 e mi gelir orasını bilemem.. Ama burdan dönmez..
Zaten kaleciyi aldiktan sonra geriye para kalmamasinin onemi yok.Bonservis ödemeden başka türlü çözemeyiz ki, bir de kaleci için 15 20 verirsek başka bir şey kalmaz bütçe muhtemelen
70 bonservis 20 maaşın wirtz örneğinden farkı yok gs içinSapla samani karistirmamak lazim.
Atubolu daha iyi!Kaleye Chevalier istiyorum. Evet istiyorum.
Doğru, neyse abi umarım nando gibi yillarca kalemizi koruyabilecek biri olur, çok mühim kaleZaten kaleciyi aldiktan sonra geriye para kalmamasinin onemi yok.
Belese Semedo cek, belese Ilkay.
Stoper icinde bir kac oyuncu sattik mi onun parasi da cikar.
Osimhen gelişmesiyle beraber çalhanoğlu'ndan çıkar mıyız?Zaten kaleciyi aldiktan sonra geriye para kalmamasinin onemi yok.
Belese Semedo cek, belese Ilkay.
Stoper icinde bir kac oyuncu sattik mi onun parasi da cikar.
30 milyon euro para kazanip gidebilecegi en iyi yere gönderdik ama gelmek istemiyorsa daha fazla ugrasmanin hic mantigi yokSon seçenek olarak görüyorsa zorlamaya gerek yok 23 yaş altı uyan bir profil alalım.
Ertan Süzgün: "Galatasaray, Sacha Boey'i transfer etmek istiyor. Ancak Boey, Türkiye'ye dönmeye çok sıcak bakmıyor ve Galatasaray'ı son seçenek olarak görüyor."