Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 milyon osimhen için harika olur. Yeni forvet aramak için, mevcut piyasada bunun iki katını harcarız. Ayrıca osimhen den bonservis geri dönüşü kesin alınır.
Hocam ben oshimen e 50 etmez dedigimde komik.olur zaten. eder tabiki ancak biz minimuma çalışalım olmadi 50 verdik biraz da kendimiz de bulalım isterim. Oshimen sanches ligde zaten mahalle maçı gibi oynuyorlar kaliteli adamlar. Biz de kendimiz de bulalım hep böyle almayalım.

Ben hala olmayacağını düşünüyorum

Bi tarafta 75 trink veren takım varken biz 50+5 36 sene taksitli falan teklif ediyoruz aynısı bize olsa söverdik.

Başkanları da arızalı adam yine satmıyorum diyebilir
Bizle anlasma yapmayabilirler ama Al Hilal'in ne kadar verdiginin bir onemi kalmadi. Osimhen zaten net olarak onlari reddetti.

evet o ayrı bir keyifte en keyiflisi yinede febejekelilerin biranlık umutlarını söküp almamız ve o girdikleri ruhsal bunalım çöküş halleri inanılmaz haz veriyor bana
Allah oyuncularımıza kaza, bela ve sakatlık vermesin. Artık Avrupa'da adımız transferler ile değilde, başarılarımız ile yankilansin

Hocam ben oshimen in 50 etmez demem komik.olur. eder tabiki ancak biz minimuma çalışalım olmadi 50 verdik biraz da kendimiz de bulalım isterim. Oshimen sanches ligde zaten mahalle maçı gibi oynuyorlar kaliteli adamlar
Artık Galatasaray zenginleri elini cebine atacak

Gözümde Sergie
You Are A Wizard GIF by Brooklyn Nine-Nine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt