- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Osimhen sanches ve sane ligde mahallenin abisi çocuklarla oynuyor gibi oynarlar zaten. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tür adamlarin hirslanmasi iyidir Osimhen in gelişi İcardiyi ayağa kaldırır.İcardi yavaş yavaş yedek forvet rolüne ısınmalı çok ağır bi sakatlıktan çıkıyor tam olarak hazır olması 3 ay bile sürebilir zaten bu sakatlıkta zorlarsan tekrar kopma ihtimali yüksek örnek enes ünal
Oyum da konuyla alakası ne anlamadım.
Stoper sağ bek kiralık olur maks.Geri kalan pozisyonlarda kiralama seçeneğine gideriz gibi değil mi? Taksit olsa bari birazda elimiz daralmasa çok
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sergenim sağlık sıkıntıları ne zaman geçer2027 ve 2028
Lemina vs sarada lemina dedim..sara nerde musabım
hırsta sorun yok çapraz dönüşünde dikkatli gitmek lazımBu tür adamlarin hirslanmasi iyidir Osimhen in gelişi İcardiyi ayağa kaldırır.
zaha ve ziyechten cıkmakCuesta yı 8m a satmak mı Osimhen i almak mı transfer başarısıdır?
Osi ye sponsor olduğun rivayet ediliyorengellisinde bende niye olduğunu hatırlamaya çalışıyorum
ben okana sallarken bana sallamuşdın sanırım
neyse engeli kaldırdım
barışı at yedege yunus sara sane oynucazLemina vs sarada lemina dedim..
onlar basittizaha ve ziyechten cıkmak![]()
Ne burcusunSergenim sağlık sıkıntıları ne zaman geçer
Aşili kopuk onunFrankfurt'taki Kaua Santos hiç yazılmadı hem de 2003'lü bakılması lazım
BoğaNe burcusun