Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi yapıyorsa pazarlıkları biter 1 hafta içinde

Serbest kalma bedeli olmasın bu Araplar unutmaz osiyi 3 yıl oynatıp 4 yılında Araplara 100 milyona çaksak efsane olur

''En az ihtiyaç duyulan mevki olduğunu açıklarmısın neden? Kimler tarafından oyun formatına uymayacağı söylenipde, genel olarak bu görüş kabul edilmiş? Bir açıklarmısın sana zahmet.''

Kadroda öncekli mevkisi 6 numara olan Lemina ve Kaan mevcut. Torreira, en son benim de istediğim şekilde 8 no gibi oynasa da gerektiğinde orjinal 6. Hadi Berkan' ı saymayalım.

Başka hangi mevkide daha güçlü rotasyona sahibiz? O çok memnun olduğumuz sezon sonu oyun planında, Lemina yahut Kaan, gerektiğinde merkez stoper rolüne bürünüyor; Hakan bunu ne derece yapabilir?

Hakan sevdiğim ve formamızı giymesini çok istediğim bir oyuncudur. Lakin ''Osimhen gelsin, 20-25 milyonluk kaleci de gelsin, marka bir 10 numara olmazsa olmaz, Davinson' a yakın kalitede stoper mutlaka lazım, üzerine 20-25 milyona Hakan da alınsın vs vs''...Mantıklı bulmuyorum. Kulübü Arap sermeyesi destekliyor da benim mi haberim yok?

@Emrah Bodur

60- 3 yıl

5-Kolay Bonus (Ligde şampiyonluk)
5-CL Başarı Bonus (Çeyrek Final)

Makuldür.

Ben Osi konusunda hissiyatımı söyleyeyim. Bence Osi ile anlaşılalı baya oluyor. Ancak bizimkiler bonservis için napoliyi zorlamaya çalışıyor daha düşüğe bağlayabilir miyiz diye…
Haberler çıkmadan söylemişiz işte… :)

Hayırlı uğurlu olsun. Bu saatten sonra bir şekilde anlaşılacaktır. Biz 1 adım atarız Napoli 1 adım atar ortada buluşulur.

Zaten aylardır bir 65-66 milyon lafı dolaşıyordu ortalıkta. Bizimkiler ne kadar koparsak kar gözüyle bakıyor şu anda…

Screenshot Capture - 2025-07-07 - 20-07-24.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt