- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
75i araplar bile Cash olarak vermiyordu 3 taksitti75'i keş Araplar dışında veren olmaz ve oyuncu orayı istemiyor. 75 dahi olsa mecbur taksit olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
75i araplar bile Cash olarak vermiyordu 3 taksitti75'i keş Araplar dışında veren olmaz ve oyuncu orayı istemiyor. 75 dahi olsa mecbur taksit olacaktır.
çok net bu büyüklüğü iliklerime kadar hissettim şu anBu kadar bonservis vermek bile beni azdırıyor ya
Galatasarayımın bugünlerini görmek azdırıyor kardeşim
işte bu beee
ne öyle 100k 200k hesabını yaptığımız günler ezik ezik hareketler sınra büyük kulubuz
büyük kulup böyle olunuyor
Gslatasarayımın gücünü düşmanların prostatına kadar hissediyor
haşmetli kulubum benim
Yahu sınır 12+2 değil mi? Senin listende 13 yabancı var.Öyle kriz bir durum yok diyorum işte. UEFA listesine kimseyi çıkarmadan yazabiliyorsun. Sezon içinde de kadroda tutulup kullanılabilecek bir pozisyonda. Ana rol olma gibi bir durum zaten olamaz.
Tir tir titriyorlar hepsi.Birkactane tek hücreli fenerlinin konuşmasına tanık oldum inanılmaz tırsıyorlar Osiensenden ,alamazlar alirlarsa uefaya şikayet edelim dedi birisi