Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osiden sonra diğer taraflara yapılacak transferlerin kalitesi düşer

yani kimse artık lucumi falan beklemesin bence. sağ bek ve kaleye çok üst profiller geleceğini sanmam

?
?-davinson-abdülkerim-eren
lemina-torreira
sane-yunus(sara)-barış
osi

Osimhen üstüne çok üst düzey ve tarzı bize uyan bir kaleci gelsin; sağ bek için Sallai-Jelert-Kaan ve sıkışırsak Barış rotasyonuna okey olurum. Stopere de Davinson-Apokerim-Ahmetcan-Kaan ve diğer gençler kimse rotasyonuna ok olurum. Ahmetcan yerine Ozan Kabak da olabilir. Bir tek orta saha rotasyonuna Torreira-Lemina-Sara-Berkan'a ek olarak bir genç falan daha olabilir işte ek olarak, Hakan-İlkay da şart değil yani u23 bir genç olabilir ucuz yollu.

Cesc Fabregas’ın çalıştırdığı Como kulübü , Strasbourg forması giyen Dilane Bakwa ile sözleşme şartlarında anlaşma sağladı.

Bakwa, Avrupa Kupaları’nda yer alan bir takımda oynamak istediği için şimdilik Como kulübünü bekletiyor. (via @lequipe)
Çok iyi oyuncu.

Yav biz bu jelert'i niye sol bekte denemedik. İzlediğim Kopenhag maçlarında solda daha iyi oynuyordu.
Çünkü kopenhag 5 li savunma oynuyor 5 li savunmada çoğu kazma dediğimiz oyuncu oynar. Yerini hemen doldurduğu için adam kaçırma daha az olur. İkinci müdahale şansı olur. İstanbulda oynanan maçta jelert kırmızı kart görünce 4 lü defansa döndüler ve 2 gol yediler 5 dakikada. Jelert press yaparken arkasında da oyuncu oluyordu.

United dalotu mu yoksa mazrouyi mi kiralar

Gündemimiz Osimhen ve Hakan olabilir ancak kaleci transferini son günlere bırakmayalım. İyi geceler
20250708_021107.webp

Taksiti azaltırsak bonservisinde indirim yapmaya tamamlar demek ki. Yarın yönetim toplantısı var orada da Napoli'nin istediği şartlarda konuşulur salı- çarşamba akşamı ona göre iyileştirilmiş daha az taksitli bir ödeme sunulur. Belki Kavukçu'da İtalya'ya gider işi bitirmek için. Bu hafta içinde bu iş bitme ihtimali yüksek Napoli'de bu arada Nunez için uğraşacak çünkü onlarda belli ki işi fazla uzatmadan orta yol bulmaya meyilliler. Hala çılgınlık geliyor bana.

Beşiktaş Orkun falan alamaz uçmasınlar Benfica enayi değil elindeki değerli adamı 3-5 kuruşa göndermez, gerekirse oynatmaz. Florentino, bir dönem Gedson örneği mevcut. Bence bu tamamen PR işi, biraz da tinercilerin abartması ciddiye bile almayalım TJK'yi.

Fenerbahçe'nin Duran transferi iyi bir hype yapsa da MANU meselesi falan hikaye. United kiralama teklifi yaptı maaşın tamamını ödemeyi kabul etmediği, 25 Milyon kiralama bedeli vermek istemediği için Duran'ı alamadı. Yine bunların güvendiği Duran'ın totalde hiç bir sezon 15-20 ilk 11'de oynadığı maç yok Arabistan'ı saymazsan. Adam 2 sene önce MLS'de oynuyordu, geçen sezon kıpırdadı diye bu onu iyi ve istikrarlı golcü yapmaz. Ciddi patlayacaklarını düşünüyorum onda. Sene başında arka bahçeleri olan takımlara karşı 2-3 spektaküler gol atar ilah yaparlar, 10. haftadan sonra sövmeye başlarlar. Genel olarak ben özellikle 10. haftadan sonra ciddi dağılacaklarını düşünüyorum. Mourinho'nun kovulması, Ali Koç'un bırakması vs. Bu sene ilk 3'e giremeyecekler bence.

Biz ise en istikrarlı takımız diğerlerine göre. Osimhen, Sane gibi eklemelerin yanına kritik bölgelerimize doğru düzgün takviyeler yaparsak hem Lig, hem de Avrupa'da aşırı geniş kadromuz olur. Ağırlık Avrupa'da olsun, başarılı olalım başka bir şey istemiyorum cidden. Beklenti artık o kısımda. Eğer ki sanmıyorum ama başarısız gidersek Okan net şekilde sene sonunu göremez, üst klasman bir menajer bakmaya başlarız.

Sonuç olarak futbol sahada oynanır ama tüm doneler bu senede ligi süpüreceğimiz yönünde. Şampiyonlar Ligi'nde ise kura şansı da önemli ama Çeyrek Final altı başarısız sayılır. Son 16 play offunda Manchester City, Real falan çekmezsek başarı şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt