Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.904
- 8.584
- 2.068
Kuduruyorlar, geberiyorlar hasetlerinden.Buna ancak küfürle cevap verilebilir normal cevaplari çoktan aşmıs vaziyette.
Geberin kudurun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuduruyorlar, geberiyorlar hasetlerinden.Buna ancak küfürle cevap verilebilir normal cevaplari çoktan aşmıs vaziyette.
Çekik gözlü olması kurtarmaz mı?Zenci kaleci bedava verilse alınmaz öyle bir aptallığı gerek yok.
malesefHaberler kesildi osi işi yattı mı yoksa
F.bolu birakma karari almis olabilirherif gecen ay Al Ain'e gitmis ama gecen hafta oradan ayrilmis, neden acaba?
![]()
Rui Patrício - Spelersprofiel
Rui Patrício ➤ oud-speler uit Portugal ➤ Keeper ➤ het laatst bij Al-Ain FC ➤ * 15 feb. 1988 in Leiria, Portugalwww.transfermarkt.nl
malesef
Maignan buldun da kilsizini ariyon sende rtsmaignan'ı beğenmiyorum
şövalye hayranı olduğum için bu herif kesmiyor rtşMaignan buldun da kilsizini ariyon sende rts
Kurtarmaz ,hatta zenciden stoperde olmaz yani alınmaz sanchez Latin ama Afrikalı olan kaleci ve stoper asla alınmaz alan kerizdir ben kazık yemek istiyorum diyordur ,ben 41 yasindayim şimdiye kadar vasati geçen siyah kaleci görmedim ,patates cuvalindan hallice hepsiÇekik gözlü olması kurtarmaz mı?
Ozaman cogu kaleci kesmez seni. Sen ṣövalye sendromuna yakalanmissinşövalye hayranı olduğum için bu herif kesmiyor rtş

Dün kavga eden 2 salağa gözalti yapmışlar![]()
O masayı ters çevirip seni oturtur taraftar aman diyim Recep ateşle oynama65 e olmuyorsa masadan kalkalım
Karabukspordaki şevki hagi ve emrenin 2 jeneriklik golu engellemiş.sevki kara olabilir mi acepifbli yenseydi bi şey olmazdı
bizimki dövdü diye göz6