Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana 14 kisilik yabanci listesi yaparmisin? Bir bakim Coman nasil dahil ediliyor ve kimin arkasinda bekleyecek? Ya da Baris veya Yunus satiliyor senin mantigina gore.

bu gece osimeni beklemeyip uyuyanlari tek tek tespit edip banlayin pls

Bana 14 kisilik yabanci listesi yaparmisin? Bir bakim Coman nasil dahil ediliyor ve kimin arkasinda bekleyecek? Ya da Baris veya Yunus satiliyor senin mantigina gore.
Kimse gitmeden alabiliyoruz gadasını aldığım az bekle

Jelert ve frankowski bi gitsin de bakariz

uyuyun diyenlere aldanmayin arkadaslar

bu gece osimen nöbeti var

sabaha kadar

Yarına kadar çıkacak haberler varsayım ( sallama ) olacaktır. Yarına her şey belli olur. Gerçi Ramo 24 saat açık gibi

Kimse gitmeden alabiliyoruz gadasını aldığım az bekle

Jelert ve frankowski bi gitsin de bakariz
Kaleci
Sanchez
Stoper
Sag bek
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sané
Sallai
Icardi
Osimhen

12 yabanci etti, yabanci hakki bitti Sergen kimseyi daha alamazsin, anca 2003 dogumlu birini olursa.

Bu Kavukcu reklamına fazla düşkün.

Kaleci
Sanchez
Stoper
Sag bek
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sané
Sallai
Icardi
Osimhen

12 yabanci etti, yabanci hakki bitti Sergen kimseyi daha alamazsin, anca 2003 dogumlu birini olursa.
sağ bek yada stoper +2den olmalı ya , bu enayiliği yapmamamız lazım.Sağ bek tabii biraz daha risk alınmayacak biri olsun diye belki yine tecrübeli olabilir de en kötü stoper böyle biri olmalı bence.Sadece bu sezon için değil ilerisi için de sınır daha düşünce de sıkıntı olmasın diye diyorum.Ya genç bir stoper bulsunlar yada Kumbedi'yi falan kiralayalım

ulan turansports mı ney dalga geçiyodunuz herif nasıl bir sallamasyon yaptıysa simitçi italya ya gidiyor dedi uçak kodunu bile verdi. herkes sonra girmeye başladı :)

fena üfürmüş çocuk bravo valla :)

sağ bek yada stoper +2den olmalı ya , bu enayiliği yapmamamız lazım.Sağ bek tabii biraz daha risk alınmayacak biri olsun diye belki yine tecrübeli olabilir de en kötü stoper böyle biri olmalı bence.Sadece bu sezon için değil ilerisi için de sınır daha düşünce de sıkıntı olmasın diye diyorum.Ya genç bir stoper bulsunlar yada Kumbedi'yi falan kiralayalım
Stoperden ziyade sag bek genc olabilir, o mevki onu kaldirir yeterki biraz kafasi calisan ve yetenekli biri olsun. Fiziksel olarak ezilmesin ayrica.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt