Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.638
- 11.582
- 1.473
Okeye kimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer haberlerine inanmıyorlar diye Twitter’a küsmüş
ismi daha gizemli bir kaleci için bekletiliyorİsmi Dursunda saklı kaleci geldi mi?
Zannedersem ilk geldiğinde Haluk vermişti, şimdi de Kavukçu'nun uçak İtalya'ya gittiğine göre Haluk'tan başkasına yedirmezler!turansports bence
Prosedürü vardır, sonuçta futbolcularla anlaşılıyor belirli imzalar atılıp sağlık kontrolüne öyle getiriliyor."elimizde braga ile ve oyuncu ile resmi sözleşmemiz var" diyor. 3 cümle sonra "oyuncu ile resmi sözleşme sağlık kontrollerinden sonra imzalanacak" diyor. pek anlamadım ben bu adamı.
De Gea İtalya'da mı hâlâ, onun adı dolanıyordu.Hem Burhan a hem Haluk a söylemişler ama isim vermeyin dediler muhtemelen söylemiyorlar. İtalya’dan mış kaleci ismi hiç duyulmamış medyada
ön sözleşme demek istemiş herhalde. direkt sözleşme yazınca şaşırdım ben de.Prosedürü vardır, sonuçta futbolcularla anlaşılıyor belirli imzalar atılıp sağlık kontrolüne öyle getiriliyor.
Zaniolo harici hepsi 3 5 neyse satılır gibi ama Zaniolo elde patlayacak herhalde. Araplara da gitmez şimdi bu ne yaparız bilmemufak ufak temizliyoruz çöpleri, şimdi bir de satış görecek oyunculara sıra gelsin
Nelsson
Köhn
Jelert
Cuesta
Frankowski
Zaniolo için en az 1 ay daha bir gelişme olmaz gibi
Daha cok vodka-bira o da keyifliysem, ben hüzünlü iken içmiyorum tersine mutluyken tüketiyorumNe sıklıkla rakı tüketirsin üstad @Ata B. Oğuz
Muhtemelen. Adam mahkemede görüşürüz demişön sözleşme demek istemiş herhalde. direkt sözleşme yazınca şaşırdım ben de.
adı çıkmayan kaleciyi alırsak,Kaleci kim abi müthiş bir gizem var. Herkes cok gizemli![]()