- 5 Eylül 2014
- 84.978
- 70.917
- 4.513
Para için adam satanları destekle izle fblilere para kazandır sana yaraşır zaten fbliydin zamanında @Cafer Güney
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para için adam satanları destekle izle fblilere para kazandır sana yaraşır zaten fbliydin zamanında @Cafer Güney
Orkunu oynatan archimet hiç mi izlememisler. Geçen sene teklif gelse ucuz pahalı paketliyeceklerdi orkunu kavga da etmişti teknik direktörü ile. Euro 24 ve ucl iyi vitrin oldu.Bjk Orkun alsalar bir halt olacak fln sanıyor ha
Bjk ve fb övmelerini aksatmayalım ahbab!açtığım gibi arias sıçmaya başladı
ilk defa izliyorum kesin hayatının en kötünü maçını oynar artık
Kaldırır bence. Unutmamak lazım ay sonuna doğru 80 milyon euro civarı bir para gelecek 30-40 milyonu ile BB ve finans borçlarını kapatacaksın, 20-30 milyonu ile menajer, bonservis taksitleri, maaş vb. ödemeleri yapacaksın, 10 milyon ile vergi ödeyeceksin. BB'den çıkınca nakit akışın daha iyi olacak ve faiz ödemen olmayacak. Bir de anlaştığın şirkete göre 30-50 civarı bir Florya'dan ön ödeme alacağız. Daha illa bazı oyuncu satışların olabilir Köhn, Jelert vb. gibi bir de Barış gitme ihtimali yüksek 30 +5'e.Senelik bonservis olarak, 25 üzeri kaldırmaz bütçe hesaplarıma göre üstad.
Bonservis gibi maaşı var ama.Ter Stegen iyidir. Bonservis de yok.
İki saattir sövüyorum bunlara Bi de 9 milyon teklif edeceklermiş sanceze. Sahibi de 25 milyar dolar servete sahip. Langa bile 30 milyon verdiler. Adaptandir deyip 25 30 dese ona da hayır diyeceğiz ama bunlar işin p...lingide70 milyon
+takım ligde kalırsa 20 bonus
Deal done![]()
Bjk ve fb övmelerini aksatmayalım ahbab!
Ilkay bonservissiz olursa onun icin Eylul'u bekleyecegimizi sanmam. Hakan icin bekleyebiliriz.Çağatay Çelik:” Galatasaray, Temmuz ayında Osimhen ve kaleci transferini bitirerek bek,stoper ve orta saha için Eylül ayını beklemeyi düşünüyor .”
böyle bi durumda agustos u transfersiz gecmek renkdaslarimizda tahribat yaratabilir
ne sıklıkla bira tüketiyorsun üstadDedim ilk HAGİNEWZ yazacak diye
Bir kaç gün önce arkadaş işyerinde Morata nereye gidiyor diye sormuştu bana , bende gel Google Live Maps'ta bakalım görüntüleri demiştim, Como gölü falan güzelde çok küçücük bir yer. Büyük metropollerle kıyaslanmaz ama şehri sevmeyen sakinliği arayan insanlar için tavsiye edilebilir orası ayrıgittinmi