- 18 Temmuz 2009
- 81.934
- 239.269
- 5.263
Barcelona’daki kontratında net maaşı 4 m euro.Bonservis gibi maaşı var ama.
Nesi bonservis bunun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcelona’daki kontratında net maaşı 4 m euro.Bonservis gibi maaşı var ama.
ne sıklıkla bira tüketiyorsun üstad
Zabahaaaa kadar burdayikkkkk bugünnnnn
Fener bunla devam etmedi denilmesi yalanmış bu arada. Sözleşme uzatma istemişler bu kabul etmemiş.Benfica p. eline düşmüş tilbe gibi olmuş
12m net kazandığını duymuştum. Hatta rivayete göre futbolcu onun için bırakmaya yanaşmıyor, Barca da kurtulmak istiyor vs diye. 4m ise iyi tabi.Barcelona’daki kontratında net maaşı 4 m euro.
Nesi bonservis bunun
Hahaha renktaş bizim ülkemizde minimum 10 milyon nüfus öyle bir zengin ki döviz falan kesmez onları. İsviçre hesapları kriptolar her şey var. Geçen bir yerde okumuştum Türk cuzdanlarinda sadece 5 6 milyar dolar kripto var diye. Zenginimiz aşırı zengin fakirimiz de fasfakirPeşin değildir herhalde. Çünkü bizim ülkede o kadar döviz yoktur.
futboldan anlamıyor bu herif ben okan hocanın bir daha çift forvet olaylarına gireceğini düşünmüyorum bunu düşünen adam ilkay ve hakan'la ilgilenmez sane 4 4 2'nin kanat oyuncusu olamazBerk Göl: Osimhen geldiği zaman Galatasaray'ın diziliş 442 olacak.
Berk Göl: İlkay transferinin de bu yüzden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. 10 numaralık bi durum olmayacak. İcardi Mertens rolünde oynayacak. İlkayın ben kulüpler dünya kupasındaki maçlarını da izledim, ilkay bildiğin rakip ceza sahasının içinde oynuyor. ikinci forvet gibi
Berk Göl: Geçen sezon Galatasaray oyunu çok yüksek perdede bitirdiği için, insanlar ordan devam etmesi gerektiğini söylüyorlar ama icardi bu takımda yedek oturmaz.
Yapacagi hareketlerle cok ceza alir gibi. Bizdeki yanli federasyonun hismindan kacamaz.DİBU gelmeli... 20 fişeklesek tmmdır
12nin sebebi Barca’nın 2 senedir maaş vermeyip kandırması.12m net kazandığını duymuştum. Hatta rivayete göre futbolcu onun için bırakmaya yanaşmıyor, Barca da kurtulmak istiyor vs diye. 4m ise iyi tabi.
Bakasim geldi. Izinli gunumde bakayim