Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.945
- 8.012
- 1.233
Hercules tam bir mezzela, bu şekilde Chelsea'de Ramires vardı ona benziyor turnuvada böyle pozisyonlara çok girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Branco açıklamasında vizyon farkı var deyip kendi bıraktığını açıklamıştıFener bunla devam etmedi denilmesi yalanmış bu arada. Sözleşme uzatma istemişler bu kabul etmemiş.
dikkatimi çeken bir topçu büyük ihtimal güzel bi transfer yapacakHercules tam bir mezzela, bu şekilde Chelsea'de Ramires vardı ona benziyor turnuvada böyle pozisyonlara çok girdi
Cuma gununden sonra yurt dışında işin var de miIcardi daha İstanbul’a inmedi sahada ne yapacağı belli değil 4-4-2 oynayacakmışız he mk
Yalancıyı keşke hoplatsalar da bunlardan kurtulsak
İstemediğim dizilişBerk Göl: Osimhen geldiği zaman Galatasaray'ın diziliş 442 olacak.
Berk Göl: İlkay transferinin de bu yüzden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. 10 numaralık bi durum olmayacak. İcardi Mertens rolünde oynayacak. İlkayın ben kulüpler dünya kupasındaki maçlarını da izledim, ilkay bildiğin rakip ceza sahasının içinde oynuyor. ikinci forvet gibi
Berk Göl: Geçen sezon Galatasaray oyunu çok yüksek perdede bitirdiği için, insanlar ordan devam etmesi gerektiğini söylüyorlar ama icardi bu takımda yedek oturmaz.
Strasbourg gibi bir takıma gider bencedikkatimi çeken bir topçu büyük ihtimal güzel bi transfer yapacak
Benim comomu alir ancak comokolay lokma sanmayın comoyu
gitmek isteyebilir şimdiden uyarayım
Bence mertensin görevini sane görecek.futboldan anlamıyor bu herif ben okan hocanın bir daha çift forvet olaylarına gireceğini düşünmüyorum bunu düşünen adam ilkay ve hakan'la ilgilenmez sane 4 4 2'nin kanat oyuncusu olamaz
kanat özellikleri çok iyi bence 10 numarada o etkiyi verir mi görmek lazımBence mertensin görevini sane görecek.
Bonservisi var onun galiba 20 25Berk Göl: Haluk abinin söylediği kaleci Maignan.
Bizim voleybolcu Eylül mu buEylül: Galatasaray Aralıkta BB'den çıkıyor.