Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.029
- 5.597
- 1.983
Gardi alayini tek masaya topladı galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış vardır teklifteChelsea 18 verdi galiba onu reddetdiler bizim 15 i neden kabul etsinlerde anlaşalim.
Sebebi ne rts
Tr den yabancı alınmaz diyordu herkes.Belli olmuyor bu işler...Porto, Borja Sainz için Norwich City ile 14.5 milyon pound karşılığında anlaşma sağladı. (Sky Sports)
neden2013 yazında da emrecan ve arda turan gündemdeydi hatırlarsanız
Neden ilkay ve hakan gundemde şu an sizce![]()
Baris +15 de aşiri sacma bir teklif olur 1 sene mi ne sozlesme suresi rtas. Bence kalir milanda maignan.Barış vardır teklifte
Astrolojik nedeni var ama bu sefer inşallah olumlu sonuçlanır
Kendisi okan buruk oluyor herhalde, hatta okan bile bilmiyordur anlik ne oynayacagimiziBerk Göl: Osimhen geldiği zaman Galatasaray'ın diziliş 442 olacak.
Berk Göl: İlkay transferinin de bu yüzden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. 10 numaralık bi durum olmayacak. İcardi Mertens rolünde oynayacak. İlkayın ben kulüpler dünya kupasındaki maçlarını da izledim, ilkay bildiğin rakip ceza sahasının içinde oynuyor. ikinci forvet gibi
Berk Göl: Geçen sezon Galatasaray oyunu çok yüksek perdede bitirdiği için, insanlar ordan devam etmesi gerektiğini söylüyorlar ama icardi bu takımda yedek oturmaz.
Demekki önümüzdeki sezon fb şampiyon olacak herhalde. Formamızın da 2013-2014 formasının aynısı olması keyif kaçırıcı bir alamet2013 yazında da emrecan ve arda turan gündemdeydi hatırlarsanız
Neden ilkay ve hakan gundemde şu an sizce![]()
gardi varsa maignan imkansız diyememMaignan transferiyle doğrudan Gardi ilgileniyormuş.
bu iyi
Onlar tesadüf sadece.fbnin şansı var ama Trabzonu ve bjkyi daha önde goruyorumDemekki önümüzdeki sezon fb şampiyon olacak herhalde. Formamızın da 2013-2014 formasının aynısı olması keyif kaçırıcı bir alamet
Hanimi sallamayip yuzup gitseydin sen de oraya.milanoyu biraz bilmek gerek
sanat-moda-gece hayatının merkezi şuan zaten gece hayatı comoya kaymış durumda
siz okan burukun niye hep milanoya gittiğini bir bilseniz
o göl kenarında ki villalarda ne partyler dönüyor
yanımızda ki teknede 15-20 kız vardı ama öyle böyle değil ben pek bilmiyorumda hanım bazılarını tanıyordu ( mankenler) bir villaya demirlediler villadan müzik sesleri geliyordu
dedim orada şimdi neler dönüyordur
içim gitmişti
adam zaten fransa milli takım kalecisi değil miMesele siyahi olması değil. Afrika'dan yetişen kaleciler iyi olmuyor. Fransa'da yetişmiş bu
5+20 zorunlu vs zorluyor olabilirizgardi varsa maignan imkansız diyemem