- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.382
- 5.188
Menemene ekmek banma dünyası olmaz inş rtsBeyler tarihi bir ana tanıklık ediyoruz.Artık biz farklı bir dünyaya adım atıyoruz.Tadını çıkarın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menemene ekmek banma dünyası olmaz inş rtsBeyler tarihi bir ana tanıklık ediyoruz.Artık biz farklı bir dünyaya adım atıyoruz.Tadını çıkarın
sergenin rüyasında mıyız biri çimdiklesin biziTemmuzun 8'inde hem Osimhen hem Sane indiriyoruz bu işte terslik var normalde Eylülde zar zor yapabileceğimiz transferleri çat çat açıklıyoruz.
Mememene ekmek bananlar 75 milyonu hiç bir arada görmüşmü?Menemene ekmek banma dünyası olmaz inş rts
Real ile yine çeyrekte şöyle karşılaşmayalım yav artık :Normalde CL gruplarında Real deplasmanı filan gelsin derdim de gerek yok onlarla çeyrekte filan karşılalım.
Alperim her zaman beklerimSu tarz mesaj atanlari islak odunla kovalamak gerekiyor, ciddiyim.
O konuda en buyuk endisem okan hoca.Kura şansı olursa çeyrek kadar kovalariz, kaleci de belli olsun da