Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara ile 1 kez yüksek bonservis ödeyip rekorumuzu kırdıktan sonra biz :asd:

Haluk Yürekli: "Öğlen kastettiğim kaleci Maignan'dı. Galatasaray'ın Milan ile temasa geçtiğini duymuştum."

Osimhen geliyorsa diger ihtiyaçları (kaleci, sağ bek, stoper, orta saha) bonservissiz veya kiralık oyuncularla çözebiliriz.

Skor alınca 70 ten sonra icardiyi almak daha mantıklı taktik değiştirmekten. Kanat bek franky var. Stoper yok onu oynatacak. Barış efendi istemiyor kanat bek oynamak. Yunus boşa çıkıyor. Sadece icardi yedekten girse yeterli
İşte Icardi arıza çıkarır. Sen kenarda otur, 70'den sonra girersin diyemezsin Icardi'ye. Adam takımın papazı.

Bu elemanı istemiyorum açıkçası Türk kalecilerinin potansiyeli aşağı yukarı aynı Günaydan eksiği yok ama fazlası da yok bence bilemiyorum. Günay'ın da tam performansı nasıl onu da bilemiyoruz belki iyi maçlarına denk geldik fakat şunlara şu paralar verilecekse Günay'a şans verilmesi daha mantıklı olur, kaleci alacaksak hakkını verecek adam olsun 36-37 yaşındaki interin kalecini falan boşverelim.

Ter Stegen işi nereden çıktı?
Alınabilecek mantıklı kaleci. Şu an Barca'da 3. kaleci konumuna düştü. Arada sorun var onları halletmeye çalışıyorlar bizde 1 sene kiralayalım maaşının bir kısmını verelim diyoruz. Ter Stegen DK'ya gitmek istiyorsa sürekli oynayacağı bir yere gitmeli. Sorun Barca'da içerde 11 milyonu varmış sanırım o sorun. Sommer'de ise 5 milyon her şey dahil 2 yıl sözleşme diyorlar.

Alınabilecek mantıklı kaleci. Şu an Barca'da 3. kaleci konumuna düştü. Arada sorun var onları halletmeye çalışıyorlar bizde 1 sene kiralayalım maaşının bir kısmını verelim diyoruz. Ter Stegen DK'ya gitmek istiyorsa sürekli oynayacağı bir yere gitmeli. Sorun Barca'da içerde 11 milyonu varmış sanırım o sorun. Sommer'de ise 5 milyon her şey dahil 2 yıl sözleşme diyorlar.
Diz sakatlığı yaşamış ekim - nisan arası biraz da maaşı yüksek herhalde. Ter Stegen kiralık ve opsiyonlu satın almaya okeyim ben, tutmazsa sezon sonu yollarsın tutarsa zaten 3-4 sene kafa rahat.

edit: kasım demişim ekim nisan arası demek istemiştim hehe.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt