Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen mantıksal açıdan durumu yazmışsın. Ben elle tutulur haber var sandım. Gelmez buraya Ter Stegen.Alınabilecek mantıklı kaleci. Şu an Barca'da 3. kaleci konumuna düştü. Arada sorun var onları halletmeye çalışıyorlar bizde 1 sene kiralayalım maaşının bir kısmını verelim diyoruz. Ter Stegen DK'ya gitmek istiyorsa sürekli oynayacağı bir yere gitmeli. Sorun Barca'da içerde 11 milyonu varmış sanırım o sorun. Sommer'de ise 5 milyon her şey dahil 2 yıl sözleşme diyorlar.
1 sene kontratı kalmış adama 20 mi vermişiz? Hiç kimse o paraları vermiyor ilerleyen tarihlerde mecbur düşecekler hatta belki Nelsson ile takas + 12 milyona bile ok olurlardı.20 vermişiz lucumiye bu arada ciddi bilgidir hayırlı geceler
marsilyaya gidecek boeyVay hırbo. Zaten soğuk nevalenin tekiydi, defol
Haberler var Ter Stegen veya Sommer olacak kaleci diyorlar. Haluk, Nevzat bir çok isim yazdı. Ter Stegen önde deniyor hatta. Neden gelmesin ayrıca? CL var, Sane varSen mantıksal açıdan durumu yazmışsın. Ben elle tutulur haber var sandım. Gelmez buraya Ter Stegen.
Defolsun gitsin. Marsilya kim, ne uzar ne kısalır bir takımmarsilyaya gidecek boey
Duran adam mı dostumFener duran disinda adam aldi mi
Sommer olabilir de Ter Stegen zor. Oyuncu kafa olarak seviyesini Barça altında görmüyor. Inter'e gider.Haberler var Ter Stegen veya Sommer olacak kaleci diyorlar. Haluk, Nevzat bir çok isim yazdı. Ter Stegen önde deniyor hatta. Neden gelmesin ayrıca? CL var, Sane var
Icardi'nin oyun kurma yeteneği var; zekice paslar veriyor, pas kalitesi de oldukça yüksek. Gizli forvet / 10 numara rolünde oynayabilecek kapasitede. Yani çift forvet sistemine karşı değilim. Icardi ve Osimhen'in birlikte oynadığı maçlarda takımın hücum gücü inanılmaz derecede artıyor. Bazı maçlarda yanlış oyuncu değişiklikleriyle pozisyon üstünlüğünü kaybettik ama benzer sıkıntıları 4-5-1 dizilişinde de yaşadık.İşte Icardi arıza çıkarır. Sen kenarda otur, 70'den sonra girersin diyemezsin Icardi'ye. Adam takımın papazı.