Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar liginde mucize yaratan takimlar genelde defansif ozellikleri ust duzey olan takimlar oldu bugune kdr.

Bizim boyle bi mucize yaratmamiz mumkun degil, biz hucum gucu yuksek bi takimiz ve bu sezon da hucuma yatirim yaptik bugune kdr.

Boyle oynamak isteyen bi hocamizda yok maalesef. Ligde isterse 244 cikalim maclara hic umurumda dgl ama avrupada en azindan bi denge oyunu gelistirelim.

Allah korusun ters bi takima denk gelirsek 5-6lik yaparlar bizi ve bu kdr yatirim bir an da eksiye düşer.

Şampiyonlar liginde mucize yaratan takimlar genelde defansif ozellikleri ust duzey olan takimlar oldu bugune kdr.

Bizim boyle bi mucize yaratmamiz mumkun degil, biz hucum gucu yuksek bi takimiz ve bu sezon da hucuma yatirim yaptik bugune kdr.

Boyle oynamak isteyen bi hocamizda yok maalesef. Ligde isterse 244 cikalim maclara hic umurumda dgl ama avrupada en azindan bi denge oyunu gelistirelim.

Allah korusun ters bi takima denk gelirsek 5-6lik yaparlar bizi ve bu kdr yatirim bir an da eksiye düşer.
Osi-sane-barış-yunus ile ne geçiş oynanır oysaki yav şunu artık yapmamız gerekiyor ayıp değil bir şey değil inter bu şekilde final yaptı 2 defa. Bizde yaparız demiyorum da yanlış bir şey değil yani geçiş oynamak. Kesmiyorlar adamı aksine sen kesiyorsun milleti böyle :asd:

Yalnız yabancıların yorumu hiç hoş değil,prestij için avrupada başarı şart

Galatasaray osmhenden sonra bir 50 milyon daha harcar,arkalarinda hükumet destekli milyarderler var demişler

Biri de şike yapılan bi lige osimhen niye gidiyor demiş.

maximinin söylediklerinden sonra buraya çöp cekiyolar

fb skriniar ve kostici alacak muhtemelen.peters denen muptezeli de alabilirler,isla kadar katkı verir mi ben şüpheliyim

Livakovic
Djiku
Ostorvalde
Skriniar
Kostic
Amrabat
Fred
Syzmanski
Talisca
Duran
Peters

diye gider

Osi-sane-barış-yunus ile ne geçiş oynanır oysaki yav şunu artık yapmamız gerekiyor ayıp değil bir şey değil inter bu şekilde final yaptı 2 defa. Bizde yaparız demiyorum da yanlış bir şey değil yani geçiş oynamak. Kesmiyorlar adamı aksine sen kesiyorsun milleti böyle :asd:
Osmanlidan beri hucum ediyoruz liboşum

Bıktım ulan

Bize 90 dakika pres yapacak orta saha ve kanat lazım.
En az 4 orta saha 4 kanat lazım. Tabi Berkan filan değil. O zaman Avrupa için umutlanabiliriz

Yalnız yabancıların yorumu hiç hoş değil,prestij için avrupada başarı şart

Galatasaray osmhenden sonra bir 50 milyon daha harcar,arkalarinda hükumet destekli milyarderler var demişler

Biri de şike yapılan bi lige osimhen niye gidiyor demiş.

maximinin söylediklerinden sonra buraya çöp cekiyolar
onları da kudurtmuşuz demek ki sergenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt