Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap gelince ne yapsam, bluetooth hoperlorle havuz keyfi yapan fenerlilere son ses sakallioglu iskencesi mi yapsam ne yapsam
Fenerliler keyif mi yapıyor? gerçi marta nisana kadar şampiyon onlar her zaman mayısta bırakıyorlar.. Değişik bir camia

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hazır rüzgarı arkamıza almışken yapabileceğimiz kadar iyi reklamlar yapmalıyız. Seviyemizin daha çok artmasını sağlamak için hiç durmamak lazım işlerin tersine dönmesine müsade etmemeliyiz.
Aynen öyle. Global markaları, yerli markaları sürekli sponsorluk için zorlamalıyız. Küçülerek büyüyemeyiz, gelirlerimiz her sezon daha fazla artmalı. Manu yıllardır önüne gelene 60-70 milyon sıkıyor, umurlarında değil. Elbette o kadar büyük gelirlere ulaşamayız ama mevcut gelirimizi her geçen yıl biraz daha arttırıp üst düzey kadrolar kurmayı hedeflemeliyiz. Bu potansiyel bizde var

Osi sonrası kaleci de net performans verecek ve mümkünse bonservissiz isimlere yönelmek lazım. Bu şartlara bakınca da Sommer biçilmiş kaftan. Yıllık maaş çok abartı değilse hiç düşünmemek lazım. 2 sene rahat götürür.

Osimhen Transferinden Sonra Nereye Odaklanmak Gerek?​

-Kaleci transferi​

Yav bulamiyorum demin onume dustu, barca alt yapisinda bonus sacli 12 yasinda bicirik var bitane...neler yapiyor...

Yamaldan sonrasi bile planli heriflerde yav

Kaleci için artık bonservis maliyetine girilmez.

Sommer ya da Ter Stegen den biri olur diye düşünüyorum.

Bonservis verilecekse stoper olabilir.

Lucumi tarzı stoper çok ciddi fark yaratır.

Kaleci de ise bence tecrübe şu an önemli.
Lucimi ihtimali varsa, guvene net guvenirim 1 sene kaleciye para harcamam.

Osiden sonra her kurusun degeri olacak cunku, karavana cekmemek lazim

Guven arkasina yedek alinir belki ya da gencolardan birine vakit geldi denilir bilmiyorum

Güven kim lan

Lucumi’yi izleyen yoktur herkes nasıl ikna oldu bir anda

75 verdik para kalmadı yok transfer falan

Bonservissiz Ilkay Gündoğan
Bonservissiz Yan Sommer
Bonservissiz Nelson Semedo
Bonservis ile Jhon Lucumi/Pavlovic

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt