Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle. Global markaları, yerli markaları sürekli sponsorluk için zorlamalıyız. Küçülerek büyüyemeyiz, gelirlerimiz her sezon daha fazla artmalı. Manu yıllardır önüne gelene 60-70 milyon sıkıyor, umurlarında değil. Elbette o kadar büyük gelirlere ulaşamayız ama mevcut gelirimizi her geçen yıl biraz daha arttırıp üst düzey kadrolar kurmayı hedeflemeliyiz. Bu potansiyel bizde var
Bu thy denilen organizma kurumda herkese sponsor oldu bi bize olamadı. Parayı kürekle kazanıyorlar bide.

Kaleci için artık bonservis maliyetine girilmez.

Sommer ya da Ter Stegen den biri olur diye düşünüyorum.

Bonservis verilecekse stoper olabilir.

Lucumi tarzı stoper çok ciddi fark yaratır.

Kaleci de ise bence tecrübe şu an önemli.
Ter stegeni çekebilsek elimizi çok rahatlatır ya sommerden daha tecrübeli hemde sükse yapacak bir hamle

Bonservissiz Ilkay Gündoğan
Bonservissiz Yan Sommer
Bonservissiz Nelson Semedo
Bonservis ile Jhon Lucumi/Pavlovic

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Pavlovic
Ter stegen
Semedo
İlkay-Hakan

Hakanı alma ihtimalimiz yüksek bence sonlara doğru interin inadı kırılır 10 milyona kadar düşer bence ne kopardık kar kafasındalar italyada ve globalde Şuan adımız zengine çıktı osimhen mevzusundan dolayı

Su yabanci kuralini bile adam gibi halledemeyen, birak onu fontu bile ayarlayamayan TFF butun bu gundem arkasinda hic konusulmadi.

Kurdugumuz kadro ve bjk ninde biraz son kursunu kullanmis olmasiyla bu sene cok daha sacma islerle ugrasabiliriz gibi.

Ama genede avrupada gruptan cikalim CL de sonrasi onemli degil-bir anda inanilmaz seyler beklemiyorum "hele bino gunleri gorelim modundayim". O zaman lige ofaklaniyoruz zaten.

14 yabanci olayina bakarsak:
Mevcutta:

Sanchez
Jelert
Jakobs
Cuesta*
Franko*
Kohn*
Nelsson*
Torreira
Lemina
Sara
Sane
Icardi
Zaniolo*
Osimhen*********
Yusuf demir*
Morata**

16 var sanirim ki isaretliler nispeten dusunulmeyenler(gecen sezon bazinda). Osimhende resmi degil diye abarttim.

Morata/yusuf/nelsson/cuesta/jelert ya da franko ile ayrilirsak 5 gitse 11 kalacak

Kaleci 12 - sol stoper 13 - sag bek/ortasaha alternatifi 14 gibi durum var saniyorumki.

(Zanioloyu tuttum kadroda simdilik)

Yerlilerde de
Apokerim*(arabistan soylentisi var, lucimi butcesi belki cikar ama genede yedeklemek icin +1 transfer olur)
Guven *
Bay
Yunus
Eren elmali

Iyi ve oturmus olanlar,

Geriye gencolarla berkan vs kaliyor. Transfer bitimine dogru uygun maliyette sazdagina bir ihtimal koyuyorum yas 30...asagidan entegre etmesi lazim hocanin bir kac isim.

İkisi de arada saçma sapan gol yese de çok iyi kaleci.

Stegen’in artısı ayağı mükemmel ve tabi fiziği

Pavlovic
Ter stegen
Semedo
İlkay-Hakan

Hakanı alma ihtimalimiz yüksek bence sonlara doğru interin inadı kırılır 10 milyona kadar düşer bence ne kopardık kar kafasındalar italyada ve globalde Şuan adımız zengine çıktı osimhen mevzusundan dolayı
Mecbur bonservissiz isimlere gideceğiz dostum. Bonservis vereceksek bu stoper bölgesi olmalı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Güven kim lan

Lucumi’yi izleyen yoktur herkes nasıl ikna oldu bir anda

75 verdik para kalmadı yok transfer falan
Lucimi icin bence hissiyat ve mantik (ben dahil) gecen sezon buradaki iyi yorumlar ve kolombiya mt olayina dayaniyor biraz. Bide sol stoper denildigi icin kafalarda yer etti gibi.

Butce sikintisi bence de olacak- soyle ki abzurt 8 -10 Mluk.adamlari 3 4 kere dusunerek almak zorundular artik. Kaleci ve stoper takviye isleri nasil olacak en ufak fikrim yok

Ilkayi nasil bonservissiz getiriyorsunuz onu anlamadim bu arada, city ile gecen sezon icin 1 yillik mi anlasti adam?

Bundanımız var
29a1a9c5913eb2058eb01e75d886d669.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt