Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski
Jakobs’un

Bonservisleri de bu dönem bilançosu ve limitine yansıyor maalesef.

Limit konusu Osimhen’in ödeme planı ve ödenecek ücrete bağlı kalan transferler için belirleyici olacak.

Günün sonunda istemediğimiz biri ayrılmak zorunda kalırsa şaşırmam.

Yunus ve Barış’a da kimse haksızlık etmesin ikisinin varlığı oynayacağımız futbol ve başarı için çok önemli.

Şu bb'den çabuk çıkıp 3-4 tane de topçu satabilsek limit de artardı en azından biraz.

Boey icin Bayern ile 2+10M’a anlaşmışız.

Boey avrupada kalmak istiyormuş

Mecbur bonservissiz isimlere gideceğiz dostum. Bonservis vereceksek bu stoper bölgesi olmalı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Stopere pavlovic istiyorum ben lucumide iyide pavlo milandan gelecek büyük takım tecrübesi olan bir isim baskıyı kaldırabilecek bir oyuncu bence lucimi davinson da çıkabilir cuestada

Boey geldiğin de bacakları çöp gibiydi sayemiz de futbolcu oldu şimdi bizi beğenmiyor. Tam sonradan görme müslüman oldu

Boey geldiğin de bacakları çöp gibiydi sayemiz de futbolcu oldu şimdi bizi beğenmiyor. Tam sonradan görme müslüman oldu
Tam anlamiyla katilmiyorum "sayemizde" kismina.

Kadro disi kaldi, onlarca laf edildi. Sansa kadroya dahil olup (galiba sakatlik yuzunden hatirlamiyorum tam) inanilmaz performans verdi. Cikisindaki esas etken biz degiliz o senaryoda.

Inat etmeyede gerek yok-isteksiksiz zorlama kimsenin kalmamasi lazim. Boey, mevcutta morata(yazilan cizilene gore) boyle adamlara gerek yok hic.

Boey beklenecek adam değil. Her şey futbol değil adam bizi istemiyor. yolu açık olsun marsilyada başarılar.

Tam anlamiyla katilmiyorum "sayemizde" kismina.

Kadro disi kaldi, onlarca laf edildi. Sansa kadroya dahil olup (galiba sakatlik yuzunden hatirlamiyorum tam) inanilmaz performans verdi. Cikisindaki esas etken biz degiliz o senaryoda.

Inat etmeyede gerek yok-isteksiksiz zorlama kimsenin kalmamasi lazim. Boey, mevcutta morata(yazilan cizilene gore) boyle adamlara gerek yok hic.
Buraya getirip sürekli forma vermekte marifet, toplasan 5 gol 5 asist yapmamıştır.

Buraya getirip sürekli forma vermekte marifet, toplasan 5 gol 5 asist yapmamıştır.
Onlari yapsin diye oynamadi ki zaten, nefes aldirmiyordu kanadinda-o sayede 30 M kazandirdi daha ne yapsin?

O parayida carcur ettik zaten gecen sezon hatip sagolsun

Genc yasta aptali sogusledigi icin aptal dememde...harbiden baska tranaferleri oldu mu

başka transferleri olmadı bildiğim. Asensio yazılıyor

fb tadic ve dzekoyu arar. bayağı faydalı oyunculardı, fenerli salaklar farkında değildi mevzunun bnc

Kiralama kotası 8 oyuncu imiş o yüzden Taylan,Ross gibi isimleri fesih yapıyoruz, altyapıdan çıkıp sağa sola kiralanan Baran Aksaka falan da fesih edilecek

Bu orul orul dulkadın çocukları birleşmiş. Neymiş efendim üzülüyorlarmış 75m verildiği için. Neymiş bu parayı nerden bulmuşuz. Neymiş osimhene ne gerek varmış. Ulan gökmenin gazetesinin çocukları işleri güçleri algı. 1 tane Galatasaray muhabiride çıkıp susturmuyor bunları. Dünyada ki en iyi aktif 3 forvetinden biri Türkiye ligine geliyor. Mal evlatları bunun bile ligimiz için nimet olduğunu bildikleri halde salağa yatıyorlar. Ulan Osimheni getirdiğin lige herkesi getirebilirsin zaten. Bunların alayı ne çocukları siz söyleyin. Galatasaray korkusu büyük oluşmuş içlerinde. Beter olun lan

başka transferleri olmadı bildiğim. Asensio yazılıyor

fb tadic ve dzekoyu arar. bayağı faydalı oyunculardı, fenerli salaklar farkında değildi mevzunun bnc
Tabii ki yav, dzekodan igreniyorum karaktersizliginden ama sahada yonetiyordu tadic ile gol hattini - oda yapabildikleri kadar.

Daha da beter olsunlar insallah, 2 kotu macinda sezon basindan taraftar nesry falan yiyecek. Eylule secim isliklariyla girecekler hayirlisiyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt