Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jakobsa 20 versin milan daha aşağıya oyuncu vermiyorlar artık
20 bile beni kesmez - iki ayağı üstünde duran adamlar minimum 20 daha kendini kanıtlamamış... satışlarda bu beceriyi ve politikayı benimsememiz lazım zira pek iyi değiliz o konuda.

75 milyon euro bonservisin bir Türk takımı için çok uçuk ve fazla gözükmesi normal fakat teklif kabul görüp 5 sezona yayılırsa hiç o para nasıl verildi, nerden buldular gibi sözlere gerek kalmaz, müthiş iş olur.

Ödeme şartları verilecek miktardan çok daha önemli bizim için.

Bugün here we go günü

Futbolcu olsam butun yazilan cizilenle, duyumlarla, iki baktiginda doping ve sike goruyorsun, CL de 13 mu 15 senedir yok.

Neden fenere gideyim yani gercekten. Parayla iskence cektirmek resmen Kuki Ilkkan misali
hadi yabancı yı falan geçtim de yerli olan biri neden fb de oynamak ister yahu çok ilginç :D

Sadece bir futbolcuya 75 milyon verilmesine bakmak sığ bir bakış açısı olur. O transfer döneminde toplam bonservis harcaması nekadar olmuş ona bakmak gerek. Mesela geçen yaz herhalde transferde toplam 50 milyon bonservise harcamışızdır, fb daha fazla harcamıştır muhtemelen

adamlar dünyanın en iyi 3 sol bekinden birini araplara 25e bırakmış (tamam sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı biliyorum da) jakobsa niye 20 versinler abi iyi misiniz ya

dün ilk bu manşeti gördüğümde yazdım bunun yazılı olduğu t shirtler basmalı külüp eminim çok satar
mağazacılık kısmı ayrı - direkt osimhen transfer tanıtımında bilmemnede her dilden böyle bir sekans görmek lazım.

çok önemli bir mesaj çünkü Türk futbol tarihinin en üst çıtadaki transferi sayılır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt