Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En önemlisi de Adil Demirbag gibi oyuncularla ilgili cikan haberler kesildi. Yerli- yabanci fark etmeksizin oyuncu alirken oyuncularin teknik kapasitesine bakilmali. Maliyeti bize göre az olan yerli oyuncularin maasina karsilik kiralama icin bile alici cikmiyor kolay kolay.

Bunlar sanildigi kadar salak degil.

Esas moron etkilesimini bunlar aliyor iste. Bct ve ank in bile tirnagi etmeyecek seviyedeler. O derece dip.(Kufurden cok daha agir bir sey dedigim ,ovme falan sayilmasin. Nerdeyse acik hakaret ettim adamlara su an)

3 5 kurusun uzantisi hepsi, cunku ulkede karsiligini aldiklari duzen var

chelsea 80 M pound/dolar (neyse tam artık) ödülü garantiledi - dalga geçiyoruz turnuva ile ama ileride daha oturaklı olacak kesin.

bir kere böyle yapıldı 4 yılda bir buraya katılım için 4 yıllık başarı periyodu anormal mühim.

paraya bak yav .

kavukcu ve de laurentşs tekme tokat kavga ederler banka teminatı için

Yabanci oyuncu alirken pat küt gidip olur olmaz adamlara para verdik sürekli.

Bu sene ayaklarin yere saglam bastigi, 4-5 saglam transfer yapildigi taktirde her sene zilyon tane yabancinin gönderilmemesi gereken bir yapi olusabilir.

Kadromuzda kalmasi gereken yabancilar:

1 Sane
2 Sara
3 Sanchez
4 Torreira
5 Icardi
6 Lemina
7 Osimhen

Diger adamlarin hepsi gönderilse de olur, buna Sallai ve Jakobs da dahil (Makul teklif gelirse)

Üstteki 7 oyuncu bizim ligimize göre a kalite oyuncular. 14 tane a kalite yabanci kadroda bulunamaz ama b seviyenin altinda olmamasi lazim gelenlerin de.
kesinlikle katılıyorum sallainin uçuk maaşı olmasa kalsın derim joker bir oyuncu ama maaşı yüksek verdiği katkıya oranla

Napoli Darwin için harekete geçtiyse Osimhen mevzusunu bir an önce kapatmaya bakar. GS ile takışıp transferi sürüncemede bırakmak bizden çok Napoli'ye zarar.

Bizim Osimhen için 75 vermemizden sonra, fbde Gyokeres için 70-80 milyon teklif etmiş bu Ali kompleksten ölecek.

Zaniolonun en ölü en bitik hali 25 tane kutucu eder üstadım mukayese bile edilmezler.
içten içe çok istiyorum kalmasını yalan değil

lig sürecinde icardi / osi dinlendirmede rotasyonda bence baya iyi isim.

bakarsın kafası yerine gelir - uzatır bir şey olur. hiç belli olmaz.

berkan ve ahmed'in satilma ihtimali var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt