Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.616
- 76.720
- 4.218
Fabrizio + RecordOrkun için sağlam kaynak var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabrizio + RecordOrkun için sağlam kaynak var mı
takip etmeyecez dedik, gs bayern münih gibi kadro kuruyor anasını satayım nasıl takip etmeyeceğiz?
Dik durmaya devam ederse en kötü Ağustos ayında kiralık + zorunlu opsiyonla yine alırız yeter ki o dik durmaya devam etsin.O vakit hakan bize beleṣe gelecek wiiihuuuuu
Umarım fabrizio da bjk medyasi kurbanıdir umutFabrizio + Record
Onların kadro mühendisliğinde çok eksik var 1-2 oyuncuyla toparlayamazlar bizim yapmamız gereken Hakan + İlkay getirmek olmalı.Umarım fabrizio da bjk medyasi kurbanıdir umut
Zorunlu opsiyonu bjk ödeyemez,bu transfer hala olmaz gibime geliyor umutOrkun işinin olacağı belliydi futbolcu gelmeyi çok istiyorsa bazı şeyler olur muhtemelen Benfica aldıkları paraya kiralık + zorunlu opsiyon koydururlar.
Hakan'da da benzer durum var günün sonunda o da gelecek.
Bjk defansi leş harbiden,Orkun 1 sene kiralık olursa doğru kullanmak lazım.bu salaklar Orkun ağır oyuncu diyecekler muhtemelen.topcudan ne anlar bunlarOnların kadro mühendisliğinde çok eksik var 1-2 oyuncuyla toparlayamazlar bizim yapmamız gereken Hakan + İlkay getirmek olmalı.
Sağlam değil ki. Ben güvenmiyorum.Saglam Jakobs o formayi kapar. Kalite bakimindan en iyi solbekimiz .
Evet yine yer ama akillanmislarTjk 20 puandan az fark yemez bizden.
şu an fenere gitmekten iyidir (eğer TR ise geleceği yer)bjkye gidenin ben aklını