Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz artık farklı class'a geçtik 4 adım ileri gidiyoruz
bu yolda bir gidişat var ama bunu başarı ve sportif gelir ile sürdürebilir hale getirmek için daha yolun başındayız. Riskleri de epey var.

diğerleri sadece sosyal medyada kendi balonlarıyla yetişmeye / taraftarına bizi unutturmaya çalışıyor.

Ortasaha önemli.hakan kesinlikle ayrılacak ve ağustosta gelecek bana göre

haaa bu arada bizim sanemiz var lan

su adam nedense unutuldu gitti

bjk ya da fb almis olsaydi su anda hala sane konusuluyordu

osimeni almis olsak bile gündem sane ve münihin cökmesi olurdu

dursun-ozbek-in-asiri-karizmatik-oldugu-gercegi_1510764.jpg

bjk avrupadan erken elenir, şampiyonluktaki en büyük rakibimizi onlar olarak görüyorum bu sene

Rashicadan daha çok katkı verdi oynadığında.devre arasında geldi
Şampiyonluğa giden takımda Rashica o dönem defansif katkıdan dolayı vazgeçilmedi ama insanların anlamadığı şey Zaniolo Aston Villa Atalanta Fiorentina yaptı Rashica bjk ye gitti.Zaniolo yu şuan kullanmak için en doğru zaman.

Olur mu olur yaw, şu kupa ülkeye gelsin
oraya düşer mi BJK AVL ön elemelerinden bilmem ama olası durumda zorlayabilirler.

Samsun vs gibi takımların gelir kapısı olması lazım konferansın azda olsa - onlar için çok iyi gelir sayılır o kulvr cünkü.

cağlar malı başakşehirle bi halt yapamadı mesela.

Orkun Benfica‘nin en iyi topcusu. Hocasiyla sorun yasadigi icin ayrilma ihtimali dogdu yoksa banko oyunculariydi. Orkun da bjkli oldugu icin oraya gitmek istiyor yoksa akil isi degil Orkun‘un yaptigi.

Tabiki bjkliler tiner etkisiyle transferi cok abartiyor ve bir Osimhen etikisi olusturmak istiyorlar. Ama Orkun cok iyi transfer olur, bize gelse sevinirdim mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt