- 22 Ağustos 2010
- 32.860
- 37.677
- 3.033
bunun yaşça büyük kız kardeşinin adı nedir?
abladin :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun yaşça büyük kız kardeşinin adı nedir?
Durandan bir Osimhen hikayesi çıkarmaya çalışıyorlar. Ondan Manu 60 milyon muhabbeti pompalanıyor. Ulan 60 verseler araplara deve ile yollarlar. Demekki sen bu adam için min 20 25 kira + 10a yakın maaş verdin. Yoksa 9 yıldır şampiyonluk olmayan 15 yıldır cl görmeyen Klübe neden gelsin. Hadi sevdi desen fb geçmişide yok adamın. Beni seeeeev olayına dönecek ama yine ellerinde patlayacakAli Koç daha son sözünü soylemedik şimdi biz Osimhene 75 verdik diye gider antenin birine 80 verir.![]()
Para tabi ki önemli faktör Benfica'da kazandığının 3 katını kazanacak fakat Orkun bugün Arabistan'a gidiyorum dese 10 katını kazanır.bence alakası yok ,
efsane para kazanacaklar , vergi yok , burda her yerde el üstünde tutulacaklar , sürekli gündemde olacaklar , nereye gitse elleri cebine girmeyecek , resmen kral hayatı yaşayacaklar
Osimhen in kariyeri ile zaten Duran kıyaslanamaz Durani imkansız biri gibi yansıtmaya çalışıyorlar.Durandan bir Osimhen hikayesi çıkarmaya çalışıyorlar. Ondan Manu 60 milyon muhabbeti pompalanıyor. Ulan 60 verseler araplara deve ile yollarlar. Demekki sen bu adam için min 20 25 kira + 10a yakın maaş verdin. Yoksa 9 yıldır şampiyonluk olmayan 15 yıldır cl görmeyen Klübe neden gelsin. Hadi sevdi desen fb geçmişide yok adamın. Beni seeeeev olayına dönecek ama yine ellerinde patlayacak
olmayacak öyle bir şey - boş gündem.davinson como haberi tat kaçırdı
bu adam futbol hayatının sonuna kadar bizde kalmalı arkadaş
Hakan'ın 4 sene daha rahat oynar da İlkay 1+1 gibi Mertens sözleşmesine benzer gelmeli o da Mertens gibi oyun zekası yüksek böyle adamlarda 1 sene ciddi iş yapar.Hakan ve Ilkay buraya kaliteli futbol oynamak icin gelmiyor. Cok para, Istanbul'da luks yasam, heryerde kendilerine ozel ilgi ve daha cok bu tarz sebeplerden dolayi gelmek isteyebilirler. Yoksa amac kaliteli futbol olsa Hakan 31 yasinda neden Serie A'dan ayrilsin? Ilkay zaten 35 yasina gelmis onun da artik emekli zamani cok uzun surmez.
11Durandan bir Osimhen hikayesi çıkarmaya çalışıyorlar. Ondan Manu 60 milyon muhabbeti pompalanıyor. Ulan 60 verseler araplara deve ile yollarlar. Demekki sen bu adam için min 20 25 kira + 10a yakın maaş verdin. Yoksa 9 yıldır şampiyonluk olmayan 15 yıldır cl görmeyen Klübe neden gelsin. Hadi sevdi desen fb geçmişide yok adamın. Beni seeeeev olayına dönecek ama yine ellerinde patlayacak
Bence tat kacirmamali kaliteli oyuncuların talibi olur takip edilmek güzel birşey zaten satmayız o da gitmek istemez.davinson como haberi tat kaçırdı
bu adam futbol hayatının sonuna kadar bizde kalmalı arkadaş
Güncel haline bakarsak gedson ve rafa dışında 8jk Trabzonun bile gerisinde, Abraham çöpü ve Jurasek ne katmış 8jk ya, Sane olmadan bile fersah fersah kalite olarak aşağıdalar. Tüm mevkiler bakıldığında bile Rafa alırsın, belki Gedson dersin oda garanti oynayamaz, 8jk bizde zar zor oynayan adamlara muhtaç durumda. Orkun, Kerem varsayım üzerine gelip, Osimhenin olmadığı senaryo nasıl oluyor onu da anlamadım. Orkun gelse bile adamların tek sağlam mevkisi olan 8-10 oynuyor, kadro mühendisliği berbat ve ötesi, ya devşirme mevki oynatacaklar yada aralarında rotasyon yapacaklar, elden çıkarmaya çalıştığımız Morata'yı filan alsalar adamlar yüz yılın transferi diyecekler o kadar yokluktalar.Beşiktaş Keremaktürkoğlu'nu da alıyormuş..
Osimhenin henüz alınmadığı senaryoda güncel kadro kalitesi şu şekildedir.
Galatasaray = Beşiktaş > Fenererbahçe > Trabzonspor > şeklindedir.
Yikil enkazını göreyim fbjk...bunlar kapansın ts&samsun gibi anadolu kulüpleri yükselir. O kadar ittirmeyi anadolu takımlarına yapsalar onlar da arada şampiyon olur.Feci dominasyon geliyor ya
Ligden zevk alamayacaz
Birileri dur demeli bayern olmak istemiyorum
Fb ligden koparsa mac izlemenin keyfi kalmayacak bu sezonki son 2 hafta gibi
Ön libero Zubimendi'ye tek ödemede 70 verdikleri için taksitle almaya çalışıyorlar, daha Madueke falan alacaklar çünküArsenal bile çat diye veremiyor.
Viktor Gyökeres'in Arsenal'e transferi için görüşmeler durakladı.
Arsenal 65+5+10 milyon euro teklif ediyor.
Sporting net 70 milyon euro istiyor.
Arsenal yetkilileri, Londra'ya döndü.(Record)
Tamamda Hakan bugun Laliga veya EPL'de oynayamaz mi? Oynar, bunu demek istiyorum. Bu yasta TRýe sirf kaliteli futbol icin geliyor demek epey realiteden uzak bir bakis acisi olur. Hem iyi para kazanacak, hem ulkesine donmus olacak, aile ortaminda olacak, luks hayat + heryerde ilgi alacak. Bunlari baska yerlerde bulamaz. Yoksa Galatasarayli olabilir ama sirf Galatasarayliyim diye gelmez yoksa gelsin 2-3 milyon euroya imza atsin, atar mi? Atmaz.Hakan burada başarılı olup ,hayalini gerçekleştirmek için geliyor yoksa ya başka kulübe ya arabistana giderdi ama Alman olan arkadaş bunlar için gelecek gelirse
Fabrizio bitmek üzere diye twit atmışorkun isi neden bir anda popüler oldu
çözerler o işi ya oyuncu OK ise arnseale (ki iyi bir adres bence )Arsenal bile çat diye veremiyor.
Viktor Gyökeres'in Arsenal'e transferi için görüşmeler durakladı.
Arsenal 65+5+10 milyon euro teklif ediyor.
Sporting net 70 milyon euro istiyor.
Arsenal yetkilileri, Londra'ya döndü.(Record)